Matthew Perry, starul din ”Prietenii tăi”, de 51 de ani, s-a logodit cu o femeie de numai 29 de ani

Ultima actualizare:

    Matthew Perry împreună cu logodnica, MollyFoto: Profimedia
Matthew Perry împreună cu logodnica, MollyFoto: Profimedia

La 51 de ani, Matthew Perry, binecunoscut pentru rolul din ”Prietenii tăi”, s-a logodit cu Molly Hurwitz, de numai 29. Actorul zice că se însoară cu ”cea mai grozavă femeie în viață”.

Matthew Perry, starul din ”Prietenii tăi”, de 51 de ani, s-a logodit cu o agentă literară de numai 29 de ani. Molly Hurwitz e iubita lui de mai multă vreme.  ”Din fericire s-a întâmplat să o găsesc pe cea mai grozavă femeie de pe fața planetei”, spune starul. Molly a confirmat iubirea secretă cu Perry pe rețelele sociale cu o poză pe care și-a făcut-o în casa lui de 35 de milioane de dolari din Los Angeles. În februarie, ea i-a transmis un mesaj de Ziua Îndrăgostiților lui Matthew Perry.

În ce hal a ajuns Matthew Perry! Actorul din serialul ”Prietenii tăi” arată ca un cerșetor

Matthew Perry, din serialul «Friends», transformare șocantă. Actorul s-a neglijat și s-a autodistrus

L-a ajutat să scape de dependența de droguri și alcool

Molly i-a fost un sprijin actorului în lupta pe care a dus-o cu dependența de droguri și alcool. Ea are un straniu simț al umorului și rar merge la petreceri. Se vor muta împreună în noua locuință a lui Matthew Perry de 6 milioane de dolari din Los Angeles. Cea în care ea s-a pozat e scoasă la vânzare. De asemenea, starul își vinde casa din Pacific Palisades cu 42 de milioane de dolari. Din anul 2017, actorul nu a mai primit roluri în filme şi, nemaiavând câştiguri, a început să-şi vândă proprietăţile. Matthew Perry, starul din ”Prietenii tăi”, de 51 de ani, s-a logodit cu o femeie de numai 29 de ani

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg