Megan Fox şi Brian Austin Green s-au despărţit după 11 ani de relaţie

Ultima actualizare:

    Megan Fox şi Brian Austin Green, împreună în public în data de 10 mai 2014Foto: Wenn
Megan Fox şi Brian Austin Green, împreună în public în data de 10 mai 2014Foto: Wenn

Despărţire neaşteptată la Hollyood! Megan Fox şi Brian Austin Green au pus punct relaţiei de 11 ani după ce şi-au dat seama că între ei nu mai poate exista iubire. Despărţirea a survenit în urmă cu şase luni, după o ceartă-monstru.

Megan Fox şi Brian Austin Green aveau o legătură tensionată de mai multă vreme, generată de foamea de succes a actriţei de 29 de ani. Protagonista din „Transformers” a acceptat o mulţime de roluri, care au ţinut-o departe de soţul ei în vârstă de 42 de ani şi de cei doi copii pe care-i au împreună, relatează revista americană US Weekly.

Green i-ar fi reproşat în repetate rânduri că Megan acordă mai multă atenţie carierei decât familiei. Potrivit sursei citate, în urmă cu şase luni cei doi s-ar fi certat foarte serios şi ar fi decis de comun acord să se despartă.

Megan Fox şi Brian Austin Green sunt căsătoriţi de cinci ani, iar cei doi copii, Noah şi Bodhi, au trei ani, respectiv un an şi jumătate. Actriţa a jucat în câteva filme de mare succes, cel mai recent fiind „Teenage Mutant Ninja Turtles”. Soţul ei, în schimb, nu a mai avut nici un rol notabil de la terminarea serialului „Beverly Hills, 90210”, în anul 2000.

Cei doi au fost văzuţi ultima dată împreună în data de 9 iunie anul acesta, scrie Daily Mail. De atunci, Megan Fox a mai avut apariţii publice în Los Angeles şi niciodată nu a fost văzută purtând verigheta. Rprezentanţii cuplului nu au comentat situaţia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net