Michael Bolton, operat pe creier. Ce a pățit celebrul artist și care este starea lui de sănătate

Clipe dificile pentru un celebru cântăreț! Înainte de sărbători, Michael Bolton a fost operat de urgență, după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier. Artistul în vârstă de 70 de ani și-a anulat toate concertele.

Michael Bolton a fost operat de o tumoare pe creier înainte de sărbători / Foto: Facebook
Michael Bolton a fost operat de o tumoare pe creier înainte de sărbători / Foto: Facebook

În perioada Crăciunului, Michael Bolton a suferit o operație de îndepărtare a unei tumori cerebrale. Artistul în vârstă de 70 de ani a spus că se reface acum acasă și și-a anulat concertele programate. Vineri, 5 ianiuarie 2024, cântărețul le-a vorbit fanilor despre starea sa de sănătate prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Vreau să încep prin a ura tuturor un an nou fericit și plin de sănătate! De asemenea, vreau să vă împărtășesc că 2023 a ajuns să-mi prezinte provocări foarte neașteptate. Chiar înainte de sărbători, s-a descoperit că aveam o tumoare pe creier, care a necesitat o intervenție chirurgicală imediată.

Mulțumită echipei mele medicale incredibile, operația a fost un succes. Acum mă recuperez acasă și sunt înconjurat de dragostea și sprijinul extraordinar al familiei mele.

Michael Bolton: „Sunt înconjurat de dragostea și sprijinul ... ”

În următoarele săptămâni, imi voi dedica timpul și energia pentru a mă recupera, ceea ce înseamnă cp trebuie să iau o pauză temporară de la turneu. Întotdeauna este cel mai greu lucru pentru mine să îmi dezamăgesc fanii sau să amân un spectacol, dar nu mă îndoiesc că dacă muncesc din greu pentru a-mi accelera recuperarea, voi reveni la spectacole în curând. Sunt recunoscător pentru dragostea și suportul pe care mi le-ați arătat cu atâta generozitate de-a lungul anilor.

Să știți că vă păstrez mesajele pozitive în inima mea și vă voi oferi mai multe informații cât de curând voi putea. Cu multă dragoste, întotdeauna, MB”, a scris Michael Bolton pe pagina sa personală de Facebook.

Michael Bolton, în vârstă de 70 de ani, urma să cânte la 1 februarie la Teatrul Murray de la Ruth Eckerd Hall din Florida, urmând să aibă şase concerte în această lună, înainte de alte trei în martie şi aprilie. În anii 90, a fost unul dintre cei mai de succes artiști, cu patru albume în topul celor mai apreciat albume ale vremurilor sale și șapte piese în top 10 cele mai ascultate cântece. Multiplu câștigător al premiilor Grammy, Bolton a atins o notorietate uriașă cu baladele sale pop precum „How Am I Supposed to Live Without You” și „When a Man Loves a Woman”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
daniel pavel jador colaj instagram 2 jpg
monica gabor jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
image png
image png
banner Lavinia Petrea png
iulia vantur si salman khan 8 webp
iulia si mihai albu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net