Michelle Obama, furioasă din cauza zvonurilor privind infidelitatea soţului

Zvonurile au apărut la începutul acestei luni, când presa internaţională a scris despre existenţa unor imagini care îi surprind pe Obama si Vera Baker intrând într-un hotel.

Obama, bănuit de adulter

Potrivit National Enquirer, prima Doamnă a Americii se teme că duşmanii soţului său s-ar putea folosi de presupusele imagini compromiţătoare pentru a-i distruge cariera politică.

"Michelle nu poate crede că Barack s-a compromis atât de mult. Zvonuri privind relaţia dintre Obama şi Vera Baker există de ani de zile, însă Michelle nu a avut niciodată dovezi. În plus, liderul de la Caa Albă şi presupusa amantă au catalogat aceste zvonuri ca fiind minciuni lansate de republicani.

Michelle este furioasă în special din cauza faptului că ar putea exista imagini care să dovedească infidelitatea soţului său. Dacă zvonurile se adeveresc, cariera politică a lui Barack şi mariajul său s-ar putea încheia. Este furioasă, umilită şi jenată. Este hotărâtă să-l părăsească pe Obama dacă zvonurile de infidelitate se adeveresc", a declarat pentru National Enquirer o sursă din anturajul cuplului prezidenţial.

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
cabral dominicana jpg
Machiaj simplu de seară
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png