Mickey Rourke îşi hrăneşte căţelul cu linguriţa

13 noiembrie 2018
article img
„Hai, tăticule, deschide guriţa!”, îl îmbia starul pe Number OneFoto: Profimedia

Îl adoră! Actorul Mickey Rourke a fost surprins recent cum îşi hrănea căţelul cu linguriţa la restaurant. Starul îl tratează ca pe un copil pe câinele lui, numit Number One. Nu pleacă nicăieri fără el.

Mickey Rourke (66 de ani) a fost surprins de paparazzi în timp ce îşi lua prânzul împreună cu căţelul din rasa Pomeranian într-un local din Los Angeles.

Actorul, care are o avere de 15 milioane $, l-a aşezat pe câine într-un scaun înalt şi a început să-i care mâncarea cu linguriţa în gură. Căţelul părea obişnuit cu modul de hrănire.

A mâncat cuminte tot ceea ce stăpânul i-a dat cu linguriţa. Lui Rourke nu i-a păsat că în local scria că nu e permis accesul cu animale. E înnebunit după câini.

Şi-a tatuat pe braţ numele căţelului Jaw, care i-a murit. Era un Chihuahua care a apărut împreună cu el în filmul “A fost odată în Mexic”, în 2003.

În 2009, când a luat “Globul de aur”, pentru rolul din “Luptătorul”, actorul a mulţumit celor 4 câini pe care îi avea la acea vreme pentru premiu.

article img
Au plecat după ce căţelul a mâncat totFoto: Profimedia

Însă cel mai mult a ţinut la căţelul Beau Jack, care l-a salvat de la sinucidere, pe când era depedent de droguri. “Am luat arma, întrebându-mă în ce parte a capului să trag.

Atunci Beau Jack a început să plângă, s-a uitat în ochii mei şi parcă mi-a spus că nu va avea cine să mai aibă grijă de el. Aşa m-a făcut să pun arma jos”, a mărturisit starul.

Rourke a fost însurat cu Debra Feuer, între 1981 şi 1989, şi cu Carré Otis între 1992 şi 1998. A jucat în peste 60 de filme, între care se numără “9 săptămâni şi jumătate”, “Înger şi demon”, “Orhideea sălbatică”.