Mickey Rourke: ”Sunt bine, dacă vă era dor de mine!”. Actorul de 68 de ani și-a salutat fanii după o lungă absență


    Mickey Rourke, de 68 de ani, și-a salutat fanii, dar lumea l-a întrebat de când nu a mai folosit unghiera...foto: Instagram
Mickey Rourke, de 68 de ani, și-a salutat fanii, dar lumea l-a întrebat de când nu a mai folosit unghiera...foto: Instagram

Mickey Rourke s-a pozat recent în timpul izolării la domiciliu. Actorul de 68 de ani și-a asigurat fanii de pe Instagram că se simte excelent. Rourke a fost activ în prima jumătate a anului trecut pe rețelele de socializare, postând înregistrări din timpul antrenamentelor de la sala de forță și din timpul postului negru de 10 zile. Însă după campania electorală pentru Casa Albă, în care a fost extrem de activ și vehement, Rourke a preferat să nu mai posteze nimic.

Mickey Rourke, în vârstă de 68 de ani, s-a pozat recent în timpul izolării la domiciliu. Recent, a revenit în realitatea virtuală anunțând că este bine și gata să revină pe marile ecrane, după o pauză de câteva luni. Deși apăruseră zvonuri încă din ianuarie 2021 că s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19, actorul de 68 de ani, a preferat să nu răspundă la provocări și a păstrat tăcerea. Rourke este cuplat cu fotomodelul Anastasia Makarenko din 2009 și a fost căsătorit cu actrița Carre Otis între 1992-1998 și cu Debra Feuer, între 1981 și 1989. El are o avere de aproximativ 10 milioane de dolari.

Citește și:

Mickey Rourke şi imaginea cu care şochează. Actorul din "9 săptămâni şi jumătate" s-a transformat total

Mickey Rourke: «Sunt sexy şi fetele mă vor!»

Mickey Rourke, surprins de pandemie la casa din LA

Mickey Rourke are în conturi în jur de 10 milioane de dolari. În anul 2017 și-a cumpărat un apartament de lux de aproape 10 milioane de dolari în New York. Norocul lui a fost că epidemia care a îngrozit planeta nu l-a prins în metropola lovită grav de virusul ucigaș. El se afla cu iubita lui Anastasia Makarenko, de 33 de ani, un fotomodel de origine rusă de care s-a îndrăgostit în 2009, la vila lor din Los Angeles, California. După ce a auzit primele semnale de alarmă, Rourke a decis să nu mai părăsească domiciliul, având în vedere că este în grupa de vârstă cu risc ridicat. Cea care face cumpărăturile este chiar iubita lui. El a tras de fiare și s-a jucat cu cățelușii.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
cub vica blochina png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png