Miley Cyrus, topless în fața a milioane de oameni! Totul, provocat de o defecțiune a garderobei

Ultima actualizare:

Actrița Hannah Montana, Miley Cyrus, a experimentat cea mai jenantă defecțiune a garderobei în timp ce se afla pe scenă, în ajunul Anului Nou, în fața a milioane de oameni.

Miley Cyrus a fost protagonista unui moment controversat Sursă foto: Profimedia
Miley Cyrus a fost protagonista unui moment controversat Sursă foto: Profimedia

Miley Cyrus a suferit o defecțiune a garderobei în noaptea de Revelion, care a lăsat-o accidental topless pe scenă.

Plină de strălucire, glamour și cea mai incomodă defecțiune a garderobei din întregul an, petrecerea de Anul Nou a fost transmisă în direct de la Miami, în Florida, America, vineri seară.

Miley, în vârstă de 29 de ani, care a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul lui Hannah Montana pe Disney Channel, cânta hit-ul ei Party In The USA când lucrurile au luat o turnură neașteptată. 

La câteva momente după ce ceasul a bătut miezul nopții și întreaga Florida a întâmpinat anul 2022, bluza lui Miley s-a desfăcut și a experimentat cea mai mare defecțiune a garderobei – în direct pe scenă și transmisă în întreaga lume.

Îmbrăcând un top argintiu dintr-un material de zale, Miley a combinat topul revelator cu o fustă mini asortată, care a lăsat puțin imaginației.

Arătându-și fizicul tonifiat, Miley a dansat în timp ce a cântat în fața unei mase de oameni, neștiind ce era pe cale să se întâmple. În timp ce cânta melodia ei de succes, și-a dat seama că bluza i-a căzut când curelele s-au desfășurat și a fost forțată să o prindă rapid. 

După ce și-a prins topul, ea a ieșit de pe scenă, în timp ce cântăreții ei au continuat cântecul. La scurt timp, ea a revenit cu o ținută nouă și gata să continue specatcolul, în aplauzele fanilor. 

Miley Cyrus a purtat o vestimenație provocatoare de Revelion Sursă foto: Gettyimages
Miley Cyrus a purtat o vestimenație provocatoare de Revelion Sursă foto: Gettyimages

Fanii s-au grăbit să apeleze la rețelele de socializare pentru a detalia momentul în care incidentul s-a întâmplat, unul dintre ei spunând: „Bluza lui Miley Cyrus tocmai a căzut și ea cântă. 2022 va fi un an bun pentru toți”.

Miley Cyrus s-a despărțit de soț în 2020 după un mariaj-fulger

Miley Cyrus s-a despărțit de Liam Hemsworth, vara trecută, la numai 7 luni după ce s-au căsătorit. Cei doi s-au cunoscut în timp ce au jucat ca îndrăgostiţi în filmul “Ultimul cântec”, în 2010. De atunci a început povestea lor de iubire cu multe despărţiri şi împăcări.

Când s-au căsătorit, la 23 decembrie 2019, au luat prin surprindere pe toată lumea. La fel de mult au şocat publicul când au anunţat că se despart.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net