Minunea sexy din golf a dat o nouă "lovitură" de senzaţie!

Ultima actualizare:

    Paige Spiranac
Paige Spiranac

Amatorii jocului de golf vor avea un motiv special pentru a urmări cu atenţie primul mare turneu al anului 2018, programat la finalul lunii ianuarie, la Dubai.

Astfel, organizatorii competiţiei din Emirate au dat o adevărată lovitură de imagine, angajând-o pe frumoasa Paige Spiranac în rolul de "announcer", adică de prezentator al jucătorilor la intrarea acestora pe iarbă.

Americanca este şi ea o bună practicantă a golfului la cel mai înalt nivel, dar a devenit celebră nu cu ajutorul rezultatelor, ci prin felul în care arată. Pe reţelele de socializare, blonda de 24 de ani a stârnit o "furtună" în toată regula, ea adunând cu fotografiile sexy pe care le postează peste un milion de urmăritori.


    Paige Spiranac
Paige Spiranac

Într-un recent interviu, tânăra s-a plâns de numeroasele critici care s-au abătut asupra sa în ultima perioadă, multă lume acuzând-o de faptul că s-a folosit de frumuseţe pentru a primi invitaţii la marile turnee de golf.

"Am primit chiar ameninţări cu moartea şi mi s-a spus că lumea e mai bună fără mine. În faţa acestor atacuri, ajungi să crezi că nu valorezi nimic şi că orice faci e degeaba. Mi-a fost atacată inclusiv familia, cu cuvinte dure", a povestit Paige.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net