Mireasa lui George Clooney, rochie de 15.000 de dolari

Ultima actualizare:
new york post jpeg

O nuntă de pomină! George Clooney a spus adio burlăciei, sâmbăta trecută, în cel mai romantic oraş italian, Veneţia. Mireasa lui, Amal Alamuddin, a strălucit într-o rochie în valoare de 15.000 de dolari.

„Să fii om însurat se simte al naibii de minunat”, spune starul de 53 de ani, care s-a căsătorit la 27 septembrie cu avocata Amal Alamuddin (36 de ani). Cel mai vânat burlac de la Hollywood nu s-a zgârcit deloc la bani când a decis să se aşeze în sfârşit la casa lui.

Alaiul de nuntaşi, care a sosit în peste 25 de bărci, a transformat Canalul Grande într-un covor roşu al vedetelor de top. Cea mai elegantă şi originală nuntă a anului a durat trei zile şi trei nopţi, iar mirii s-au distrat ca-n poveşti în palate ­fastuoase.

Fotografiile de nuntă au fost cumpărate de revistele „Hello!” şi „People”
Fotografiile de nuntă au fost cumpărate de revistele „Hello!” şi „People”

Mireasa lui George Clooney a fost absolut încântătoare într-o rochie semnată Oscar de la Renta, în valoarea de 15.000 de dolari (52.497 de lei), mirele îmbrăcând un costum Giorgio Armani, designerul lui preferat.

Petrecerea a continuat şi luni, când tinerii însurăţei au spus „da” la primăria din Veneţia. După ceremonia de nuntă de 10 minute, care i-a costat 755 de dolari (2.642 de lei), mirele nu şi-a dezlipit nici o clipă privirile de pe frumoasa lui soţie.

Amal Alamuddin a radiat de fericire şi le-a zâmbit discret curioşilor care-i admirau verigheta din platină, încrustată cu diamante. Ea speră să-i ofere urmaşi lui Clooney cât mai repede, mai ales că socrul mic îşi doreşte mulţi nepoţi. Deşi Clooney are o avere de 180 milioane de dolari, socrii lui au ţinut morţiş să plătească toate cheltuielile.

Nunta a costat 2 milioane de dolari• 200 de invitaţi• 150 de sortimente de vinuri• transportul alaiului - 500.000 $• cununia civilă - 755 $• meniul - 100.000 $• personalul de securitate - 500.000 $• cazarea – 180.000 $

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net