Monica Bellucci, o frumuse╚Ťe iconic─â. La 57 de ani, m─ârturise╚Öte c─â alege s─â ├«mb─âtr├óneasc─â pa╚Önic

9 decembrie 2021
monica bellucci 1 jpeg
Monica Bellucci

Superba brunet─â este preferata multor publica╚Ťii de top, iar ├«n luna decembrie a fost aleas─â drept copert─â pentru revista The Sunday Times Style.

├Än aceea╚Öi revist─â, a f─âcut c├óteva m─ârturisiri care ne pun pe g├ónduri. C─âci ├«n societatea frivol─â de ast─âzi, c├ónd femeilor le sunt repro╚Öate cearc─ânele sau ridurile, Monica Bellucci le reaminte╚Öte tuturor c─â b─âtr├óne╚Ťea este o etap─â pe care fiecare ╚Öi-o asum─â ├«n felul s─âu. Poate c─â nu ├«nt├ómpl─âtor multe actri╚Ťe celebre care au trecut pragul celor 50 de ani fac adev─ârate campanii de con╚Ötientizare, unele chiar ap─âr├ónd cu p─ârul alb, nevopsit, pentru a transmite semnalul c─â este ok s─â ├«╚Ťi asumi trecerea timpului ├«n felul t─âu unic.Pu╚Ťini ├«ns─â i-ar da Monic─âi Belluci v├órsta pe care o are. Iar asta fiindc─â ├«n via╚Ťa actri╚Ťei nu este rost de ├«ncr├óncenare, ci pur ╚Öi simplu de acceptare.

Ce secrete de frumuse╚Ťe are totu╚Öi Belluci? ├Ä╚Ťi vine s─â crezi c─â nu este o ├«mp─âtimit─â nici a dietelor, nici a activit─â╚Ťilor epuizante? ╚śi ├«ntocmai ca Sophia Loren, alege oric├ónd o por╚Ťie de paste ╚Öi un pahar cu vin.├Än acest interviu a explicat cum se men╚Ťine ╚Öi ce are de g├ónd ├«n viitor. Fiindc─â presetarea mental─â pare a fi cheia longevit─â╚Ťii, dar ╚Öi a frumuse╚Ťii dup─â ce ai trecut de o v├órst─â. Iat─â mesajul actri╚Ťei.

Citește mai multe aici!

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png