Monica Bellucci, o frumusețe iconică. La 57 de ani, mărturisește că alege să îmbătrânească pașnic

9 decembrie 2021
article img
Monica Bellucci

Superba brunetă este preferata multor publicații de top, iar în luna decembrie a fost aleasă drept copertă pentru revista The Sunday Times Style.

În aceeași revistă, a făcut câteva mărturisiri care ne pun pe gânduri. Căci în societatea frivolă de astăzi, când femeilor le sunt reproșate cearcănele sau ridurile, Monica Bellucci le reamintește tuturor că bătrânețea este o etapă pe care fiecare și-o asumă în felul său. Poate că nu întâmplător multe actrițe celebre care au trecut pragul celor 50 de ani fac adevărate campanii de conștientizare, unele chiar apărând cu părul alb, nevopsit, pentru a transmite semnalul că este ok să îți asumi trecerea timpului în felul tău unic.Puțini însă i-ar da Monicăi Belluci vârsta pe care o are. Iar asta fiindcă în viața actriței nu este rost de încrâncenare, ci pur și simplu de acceptare.

Ce secrete de frumusețe are totuși Belluci? Îți vine să crezi că nu este o împătimită nici a dietelor, nici a activităților epuizante? Și întocmai ca Sophia Loren, alege oricând o porție de paste și un pahar cu vin.În acest interviu a explicat cum se menține și ce are de gând în viitor. Fiindcă presetarea mentală pare a fi cheia longevității, dar și a frumuseții după ce ai trecut de o vârstă. Iată mesajul actriței.

Citește mai multe aici!