Motivul neobişnuit pentru care Morgan Freeman poartă mereu un cercel de aur

image
Morgan Freeman nu se desparte de cercelul din aur nici pe covorul roşu

Morgan Freeman (79 de ani) este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de peste Ocean. Cunoscut pentru rolurile sale celebre, precum cel în care l-a interpretat pe Dumnezeu sau pe însusşi preşedintele Africii de Sud, actorul are o carieră impresionantă, jucând în peste 100 de pelicule. Aspectul său este unul întotdeauna sobru, iar vocea sa recognoscibilă a contribuit la faima pe care a dobândit-o pe parcursul anilor. Un singur amănunt pare să nu se potrivească imaginii pe care Freeman şi-a construit-o. Este vorba despre cercelul de aur pe care alege să-l poarte la una dintre urechi, indiferent de evenimentul la care participă.

Morgan Freeman are un aspect sobru, întotdeauna elegant şi o voce gravă care poate fi recunoscută de oricine. Un amănunt pare, totuşi, să strice prima impresie pe care acesta o creează celor din jur. Este vorba despre un cercel de aur pe care actorul îl poartă la una dintre urechi, fie că participă la un eveniment informal, fie că se află pe platoruile de filmare. Acesta a explicat care este motivul pentru care nu se poate despărţi de bijuterie, iar argumentul este la fel de interesant ca întrega personalitatea a vedetei. 

Motivul pentru care Morgan Freeman poartă acel cercel nu este unul care să aibă legătură cu estetica sau cu încălcarea taburilor, ci cu o superstiţie pe care actorul american o are de câteva decenii. Obiceiul de la care a pornit supersitţia vedetei este unul al marinarilor. Ei purtau întotdeauna un cercel pentru ca cei prezenţi să poată plăti înmormântarea în cazul în care acesta murea subit, aflându-se întru-un teritoriu complet străin. Se pare că actorul a fost impresionat de acest obicei şi a decis să îl împrumute. 

image
Morgan Freeman a suferit în 2008 un grav accident de mașină în urma căruia mâna stângă i-a fost afectată

Morgan Freeman, o personalitate controversată

Nu doar cercelul este cel care contribuie la apariţiile controversate ale artistului. În urma unui accident suferit, el a rămas cu sechele la mâna stângă şi de atunci este nevoit să poarte o mănuşă specială căci terminaţiile nervoase au suferit leziuni ireparabile. 

Alegerile vestimentare inedite sunt completate de declaraţiile pe care le face în cadrul interviurilor şi care, nu de puţine ori, nu sunt dintre cele mai cuminţi. În urmă cu doi ani, Morgan Freeman a mărturisit că viaţa sa sexuală a devenit din ce în ce mai bună pe măsură ce a înaintat în vârstă şi a dezvăluit care este secretul tinereţii, cel puţin în cazul său. 

image
Morgan Freeman a suferit în 2008 un grav accident de mașină în urma căruia mâna stângă i-a fost afectată

"Sexul. Dacă ai parte de suficient sex, atunci asta te menţine tânăr. Totul depinde de atitudinea ta faţă de el. Aşadar, dacă multe reprezentante ale sexului opus îţi spun că eşti sexy şi dacă îţi mai şi dovedesc asta, atunci nu eşti niciodată prea bătrân", au fost cuvintele acestuia. 

Actorul a fost acuzat de hărţuire sexuală

Actorul a fost acuzat de opt femei de hărţuire sexuală şi comportament neadecvat. Ele au dezvăluit că Morgan Freeman are un comportament deplasat pe platoul de filmare. O tânără asistentă de producţie care a lucrat la filmările pentru "Going In Style", o comedie din 2015 ai cărei protagonişti sunt Morgan Freeman, Michael Caine şi Alan Arkin, a spus că a fost nevoită să suporte în mod constant pe platoul de filmare din partea actorului american o serie de atingeri nedorite şi comentarii despre silueta ei. Mai mult decât atât, acesta ar fi atins-o. "A încercat să îmi ridice fusta şi m-a întrebat dacă purtam lenjerie intimă", a dezvăluit ea. "Alan a comentat apoi ceva şi i-a cerut să se oprească. Morgan s-a speriat foarte tare şi nu mai ştia ce să spună", a dezvăluit tânăra.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
recruti rusi razboi ucraina foto captura video twitter jpg
Muzeele Vaticanului se închid din nou jpeg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg