Muzeu dedicat lui Michael Jackson în oraşul său natal

Primarul din Gary, Rudolph Clay, a indicat la rândul său că oraşul va oferi circa 4 hectare de teren muzeului - singurul aspect concret al acestui proiect încă vag care prevede, totodată, construirea unui hotel de lux şi a unui centru artistic.

Joe Jackson şi Rudolph Clay nu au putut să precizeze, miercuri, cât va costa proiectul, care este calendarul său sau conţinutul muzeului.

"Fanii din lumea întreagă vor fi foarte mândri când se va concretiza", a declarat Joe, adăugând că "va fi un monument formidabil".

Pentru moment, nu se ştie dacă proiectul va primi aprobarea Fondului Michael Jackson şi a administratorilor moştenirii sale, John Branca şi John McClain. De asemenea, eventuala contribuţie financiară a familiei Jackson pentru construcţia complexului este necunoscută, a indicat Simon Shouri, editor al Las Vegas Hollywood Magazine, care participă la strângerea de fonduri.

Campania de strângere de fonduri a fost lansată la Las Vegas (Nevada, vest), iar prima donaţie - un cec de 10.000 de dolari - a fost făcută de Johnny Brenden, patronul cinematografului în care lui Michael Jackson îi plăcea să se ducă cu copiii săi când locuia în oraş.

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp