Natalia Vodianova s-a logodit cu moștenitorul unuia dintre cei mai bogați oameni din lume

Ultima actualizare:

    Supermodelul Natalia Vodianova este una dintre cele mai frumoase femei din lumefoto: Getty Images
Supermodelul Natalia Vodianova este una dintre cele mai frumoase femei din lumefoto: Getty Images

În ultima zi a anului 2019, supermodelul Natalia Vodianova (37 de ani) și-a anunțat, pe contul personal de Instagram, logodna cu Antoine Arnault (42 de ani), moștenitorul celui de-al doilea cel mai bogat om al planetei.

Marți, 31 decembrie, Natalia Vodianova a publicat o imagine în care apare alături de Antoine Artault, tatăl celor doi băieți mai mici ai supermodelului, alături de câteva cuvinte tandre pentru anul care tocmai s-a încheiat. Vedeta fotografiei a fost însă superbul inel de logodnă de la mâna frumoasei șatene.

Antoine Arnault este tatăl celor doi băieți mai mici ai Nataliei, Maxim (născut în 2014) și Roman (născut în 2016), și fiul lui Bernard Arnault, directorul general al grupului LVMH, cel de-al doilea cel mai bogat om al planetei în 2019, după Jeff Bezos, conform revistei ”Forbes” (cu o avere de 103,2 miliarde de dolari). Natalia și Antoine formează un cuplu din 2011.

”Anul acesta a fost minunat și memorabil. 2020, abia te așteptăm!”, a scris Natalia în dreptul imaginii în care apare putârn un inel împodobit cu un diamant oval.

Natalia Vodianova are cinci copii cu doi bărbați

Pentru supermodelul rus, aceasta ar fi cea de-a doua căsnicie, în vreme ce antreprenorul francez nu a mai fost însurat până acum. Vodianova a fost căsătorită între 2001 și 2010 cu Justin Portman, descendentul unei familii de aristocrați britanici, cu care are trei copii, Lucas (18 ani), Neva (13 ani) și Viktor (12 ani).

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net