Natalie Cole îşi dedică noul album tatălui ei

"Mulţumesc mult pentru invitaţia făcută şi sper să vă placă concertul mâine, care va fi unul special ca o revoluţie muzicală", a spus cântăreaţa.

Concertul de marţi seara va dura cam o oră şi jumătate, depinzând în mare măsură de reacţia publicului, "dacă le va plăcea, vom mai cânta", a adăugat Natalie Cole.

 Artista va cânta piese de pe albumul "Unforgettable", cât şi pe noul album "Still Unforgettable", precum şi cântece mai vechi R&B. Ea a spus că totul depinde de public: "Sper ca publicul să fie alături de noi", a mai declarat artista, adăugând că muzicienii cu care cântă sunt minunaţi - sunt tineri şi foarte experimentaţi.

Natalie Cole a mărturisit că marţi probabil va face o plimbare prin Bucureşti. "Mâine o să mă plimb prin oraş. Vom pleca miercuri din Bucureşti spre Varşovia. Aş dori să mai rămân câteva zile pentru că îmi place în această parte a lumii, însă trebuie să plec. Dacă mă voi trezi mai devreme, voi merge în Transilvania, probabil, pentru că am auzit atâtea lucruri despre Dracula", a afirmat artista.

În ceea ce priveşte mâncarea românească, aceasta a spus că o va degusta marţi, iar luni seara va mânca specialităţi italieneşti.

Despre ultimul său album ea a precizat că şi-a compus singură piesele, pentru că toţi cei care trebuiau să o ajute erau ocupaţi în momentele alea şi era necesar să ia totul asupra sa.

Referitor la transplantul de rinichi la care a fost supusă în luna mai, Natalie Cole a spus că este binecuvântată.

"Transplantul a fost un succes, a fost foarte greu. 18 luni am fost bolnavă - întâi cu hepatită C, apoi chimioterapie. Dar am fost susţinută de doctorii mei, de familie, de fiul meu, de prietenii mei minunaţi. Nu ştii niciodată care îţi sunt prietenii adevăraţi până ce nu eşti foarte bolnav", a declarat cântăreaţa.

Anul trecut, Natalie Cole a aflat că are hepatită C, iar în luna mai a acestui an a suferit un transplant de rinichi.

"Still Unforgettable", albumul lansat pe 9 septembrie 2008, a câştigat în 2009 două Premii Grammy pentru "Cel mai bun album tradiţional de muzică pop" şi pentru "Cel mai bun acompaniament instrumental". Acest album este, totodată, şi cel care i-a adus lui Natalie Cole premiul pentru "Cel mai bun artist de jazz" din partea NAACP (premii care răsplătesc artiştii de culoare care au reuşit să obţină performanţe notabile în muzică, film, televiziune sau literatură).

Povestea acestui album reprezintă întoarcerea artistei la stilul care a adus-o în atenţia publicului în 1991, când apărea pe piaţă "Unforgettable... With Love", albumul de debut, care avea s-o lege muzical pentru totdeauna de tatăl ei, Nat King Cole.

Noul album combină melodii clasice, iubite de public, precum "The Best is Yet To Come", ''Come Rain or Come Shine", "Nice 'N' Easy", cu alte cântece extraordinare, dar mai puţin celebre, pe care Natalie Cole le-a descoperit pentru prima oară, cum ar fi "Coffee Time", o recomandare făcută de Tony Bennett, unul dintre cei mai populari artişti americani ai tuturor timpurilor.

"Fiecare dintre aceste cântece a reprezentat o provocare, pentru că interpretările originale sunt atât de cunoscute. A fost destul de dificil să găsesc modalitatea de a le cânta pe fiecare dintre ele fără să pierd ceva din esenţa care le-a făcut atât de grozave", declara Natalie Cole.

În luna octombrie, Natalie Cole a revenit pe scenă cu un concert la Hollywood Bowl din Los Angeles, considerat "plin de energie" de presa americană, notează Agerpres.

În România cântă pentru prima dată şi promite un show cu adevărat "unforgettable".

Spectacolul va avea loc la 27 octombrie, pe scena Sălii Palatului.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
autostrada jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
pantofi jpg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
Supermarket reduceri Foto shutterstock 134693084 jpg
image
image
image
image
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg