Nepoata vedetei Sofia Vergara arată răvășitor! E cu 30 de ani mai tânără și seamană izbitor cu celebra actriță

Au trecut câteva luni de când Sofia Vergara s-a despărțit de soțul ei, Joe Manganiello, iar acum aceasta pare să se bucure din plin de timpul pe care-l are. După ce s-a relaxat într-o vacanță în Italia, Sofia Vergara a revenit în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, și a fost surprinsă la cumpărături alături de nepoata ei, Claudia, care îi seamănă leit, scrie adevărul.ro.

Sofia Vergana Foto: Facebook
Sofia Vergana Foto: Facebook

Sofia și Claudiu arată de parcă ar fi surori

Sofia și Claudia, în vârstă de 30 de ani, arătau de parcă ar fi surori gemene în timp ce se plimbau prin Los Angeles purtând topuri negre cu spatele gol, blugi cu talie înaltă și genți negre cu lanțuri aurii.  Actrița a făcut, de asemenea, un selfie în oglindă în timp ce se afla într-un magazin popular. Ea a distribuit poza pe Instagram, unde a postat și un mesaj: „Ducând-o pe fetiță la cumpărături.”

Sofia Vergana cu nepoata Foto: Instagram
Sofia Vergana cu nepoata Foto: Instagram

În imaginile surprinse de paparazzi, actrița în vârstă de 51 de ani apare îmbrăcată în pantaloni evazați pe care i-a combinat cu un maiou și pantofi sport albi. Totodată, ea a ales să-și evidențieze privirea printr-un machiaj realizat în culori puternice.

Sofia Vergana a trecut prin divorț

Sofia are un copil pe nume Manolo Gonzalez Vergara, în vârstă de 31 de ani, cu iubitul ei din liceu, Joe Gonzalez. La doi ani după nașterea lui Manolo, Joe și Sofia s-au despărțit. În 2015, Manolo a mers la Emerson College din Boston, Massachusetts și a decis să se apuce de actorie, la fel ca mama sa.

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după șapte ani de căsnicie. În anunțul postat pe rețelele sociale, Vergara, în vârstă de 51 de ani și Manganiello, de 46 de ani, au scris: „Am luat decizia grea de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și cărora le pasă unul de celălalt foarte mult, vă rog să ne respectați intimitatea în această perioadă în care începem o nouă fază a vieții noastre”.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net