Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți pentru prima oară! Fetiță sau băiețel?

Ultima actualizare:

Cântărețul Nick Jonas și soția lui, fotomodelul Priyanka Chopra, au devenit părinți pentru prima oară. Iată ce sex are bebelușul!

Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți  Foto: Instagram
Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți Foto: Instagram

Unul dintre cei trei frați Jonas, care și-au făcut debutul la Disney, Nick Jonas, a devenit tătic pentru prima oară! Deși, de-a lungul timpului, tabloidele au speculat că Priyanka ar fi însărcinată, publicând mai multe poze în care acesteia îi ieșea în relief burtica, se pare că modelul nu a adus pe lume copilul cuplului pe cale naturală.

Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți

Cea care a făcut marele anunț a fost chiar fericita mămică Priyanka Chopra, care a dezvăluit că ea și Nick au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Fotomodelul nu a vorbit însă și despre sexul micuțului, însă o sursă a declarat pentru Page Six că Nick Jonas și Priyanka Chopra ar fi părinții unei fetițe.

Actrița în vârstă de 39 de ani le-a dat fanilor marea vestea pe rețelele de socializare, însă nu a intrat foarte mult în detalii. Astfel, în anunțul care i-a luat prin surprindere pe admiratorii cuplului, nu a fost dezvăluit niciun detaliu cu privire la mama surogat a micuței care tocmai ce a venit pe lume.

Cuplul s-a căsătorit în anul 2018, iar acum, 4 ani mai târziu, cei doi parteneri au anunțat fericiți că au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat.

Suntem încântați să vă anunțăm că am adus pe lume un copil cu ajutorul unei mame surogat. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în timpul acestei perioade speciale pentru noi, deoarece ne vom concentra mai mult asupra familiei noastre. Vă mulțumim foarte mult”, a fost mesajul lor.

Chopra, în vârstă de 39 de ani și Nick, în vârstă de 29, au avut o nuntă tradițională, în India, care a durat trei zile. Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară în 2017 și au făcut publică relația în 2018, logodindu-se după doar câteva luni de relație.

Într-un interviu acordat în această lună pentru Vanity Fair, Chopra a vorbit despre dorința cuplului de a avea un copil, însă nu a menționat că unul era deja pe drum. „Este o mare dorință a noastră în viitor. Când vrea Dumnezeu să se întâmple, se va întâmpla!”, spunea ea.

Priyanka a reprezentat India în anul 2000 la concursul pentru titlul Miss World, pe care, de asemenea, l-a și câștigat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net