Nicki Minaj, surprinsă în sânii goi

Ultima actualizare:
Nicki a renunțat la toate hainele de dragul acestei ședințe foto
Nicki a renunțat la toate hainele de dragul acestei ședințe foto

Nicki Minaj (33 de ani) este o adevărată bombă sexy și nu se sfiește să se dezbrace nici pe scenă, nici în ședințele foto. Artista apare topless pe coperta celei mai noi ediții a revistei Billboard. Cântăreața a acordat și un interviu incitant publicației citate și a dezvăluit detalii picante despre viața ei amoroasă. Nicki vrea să se căsătorească cât mai curând cu iubitul ei.

Nicki Minaj pare că și-a uitat tricoul acasă în imaginea de pe coperta revistei Billboard. Artista a pozat fără sutien, spre deliciul fanilor ei. Este cunoscută atât pentru succesul răsunător de care se bucură în industria muzicală, cât și pentru formele voluptoase de care este extrem de mândră. Și pe plan emoțional este foarte împlinită, Nicki recunoscând că este mai îndrăgostită ca niciodată.


    Nicki nu se rușinează să renunțe la haine în ședințele fotoFoto: celebrity-gossip.net
Nicki nu se rușinează să renunțe la haine în ședințele fotoFoto: celebrity-gossip.net

Cântăreața a dat detalii și despre relațiia ei cu rapperul Meek Mill (28 de ani) și s-a lăudat cu inelul de dimanat primit de la acestea: „Nu suntem logodiți, dar mi-a spus că îmi face cadou trei inele înainte să ne căsătorim. Mai e puțin până la ziua mea de naștere, deci mai bine s-ar grăpi să mi-l cumpere pe al doilea. Primul inel  mi l-a dăruit anul trecut, tot de ziua mea. Nu știu ce viitor avem împreună, dar știu sigur că ne simțim extraordinar de bine împreună. Toată lumea ar trebui să aibă o persoană pe care să o poată îmbrățișa noaptea. Mi-am dat seama că mă simt foarte diferit atunci când sunt cu el. Îl îmbrățișez toată ziua. Dragostea este contagioasă”.

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg