Nicki Minaj va deveni mamă la 37 de ani! Primele imagini cu burtica artistei

Ultima actualizare:
Nicky Minaj va deveni mamă pentru prima dată
Nicky Minaj va deveni mamă pentru prima dată

Controversata cântăreaţă americană Nicki Minaj, în vârstă de 37 de ani, va deveni mamă pentru prima oară. Fericitul anunţ a fost făcut chiar de către ea. Vedeta a încărcat pe pagina de Instagram o serie de fotografii în care burtica de gravidă este vizibilă, iar felicitările nu au întârziat să apară, instantaneele fiind apreciate de zeci de patru milioane de oameni în mai puțin de 3 ore de la publicare.

Vedeta în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit fericita veste pe contul ei de Instagram, unde și-a arătat burtica de gravidă. Luna trecută, fanii au întrebat-o pe Nicki dacă așteaptă un copil cu soțul ei, Kenneth Petty, după ce artista a vorbit despre niște stări de greață pe care le resimțea. La vremea respectivă ea a refuzat să vorbească despre sarcină sau să o confirme. 

Nicky Minaj şi-a anunțat fanii că va deveni mamă curând
Nicky Minaj şi-a anunțat fanii că va deveni mamă curând

Iată că timpul a trecut, iar cântăreața a decis că a sosit momentul potrivit în care să împărtășească bucuria pe care o trăieşte cu fanii săi. Nicki Minaj, pe numele real Onika Tanya Maraj-Petty, s-a asigurat că a atras atenția asupra anunțului privind sarcina. Ea a postat o poză într-un costum de baie și o perucă galbenă. Nicki poate fi văzută pozând așezată pe un pat roz, și având pe față un machiaj strălucitor, care îi este caracteristic de ani buni. 

Fratele Nicky Minaj şi-a violat fiica vitregă și a fost arestat
Fratele Nicky Minaj şi-a violat fiica vitregă și a fost arestat

Într-o altă fotografie, ea apare purtând o perucă albastră și un sutien multicolor, precum și o pereche de bikini decorată cu franjuri aurii. Un lucru este clar, Nicki nu cunoaște sensul expresiei prea mult și nu se dă în lături de la excesul de culori, lucru confirmat de pantofii cu toc amețitor pe care a ales să îi poarte. 

Fratele artistei, acuzat de violarea unnei fetițe de 11 ani 


    Fratele Nicky Minaj şi-a violat fiica vitregă și a fost arestat Foto Gettyimages
Fratele Nicky Minaj şi-a violat fiica vitregă și a fost arestat Foto Gettyimages

Fratele lui Nicki Minaj a fost găsit vinovat de viol asupra unei fetiţe de 11 ani și a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. 

Maraj a fost găsit vinovat de agresiuni sexuale împotriva unui copil. Acesta ar fi agresat-o sexual pe fiica sa vitregă, în vârstă de 11 ani, timp de opt luni.Bărbatul neagă toate acuzaţiile și spune că totul a fost inventat de fosta soţie pentru a o stoarce de bani pe sora sa mai mică, Nicki Minaj.

Citește și

Nicki Minaj renunță la muzică pentru a-și întemeia o familie. Se căsătorește cu un fost pușcăriaș

Cum a putut să iasă din casă! Nicki Minaj și-a expus formele generoase într-o ținută porno

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net