Nikki din "Tânăr şi neliniştit" face 63 de ani! În viața reală, actrița a fost căsătorită de două ori

image
Melody Thomas Scott, o femeie superbă, la orice vârstăfoto: Guliver/GettyImages

Actriţa Melody Thomas Scott, interpreta lui Nikki din ”Tânăr și neliniștit”, împlinește 63 de ani în 18 aprilie. Fermecătoarea actriţă şi-a păstrat frumuseţea de-a lungul anilor și, dacă în serial a pierdut șirul iubiților și al soților, în viața reală a fost căsătorită de două ori și are trei fete.

Din 1981, actriţa Melody Thomas Scott îi dă viaţă lui Nikki, marea iubire a lui Victor Newman din longevivul serial „Tânăr şi neliniştit”. Melody Ann Thomas s-a născut în 1956, în Los Angeles, California, are trei  fete, Elizabeth Scott, Alexandra Scott şi Jennifer Scott Christensen şi a fost căsătorită de două ori.

În acest moment, Melody este cu Edward Scott, unul dintre producătorii serialelor “Tânăr şi neliniştit” şi “Dragoste şi putere”. În serial, actriţa a avut mai mulţi soţi şi amanţi, cu care are mai mulţi copiii. Telespectatorii de la noi nu au mai văzut episoadele în care apar doi fii ai lui Nikki, unul cu Paul, şi unul cu Jack.

Melody Thomas Scott a debutat la numai 8 ani

Actriţa a debutat în 1964, la doar 8 ani, în filmul “Marnie” al lui Alfred Hitchcock, iar în anul următor a mai primit un rol. Revine în 1969 cu alte roluri, deopotrivă pentru micul și marele ecran, iar în 1981 primeşte rolul vieţii ei, Nikki din soap-opera “Tânăr şi neliniştit”.

În ultimii ani, Melody a apelat de mai multe ori la chirurgia estetică, pentru a ține pasul cu colegele ei mai tinere. Rinoplastie, botox, peeling cu laser, lifting, actrița le-a încercat pe toate, cu efecte vizibile.

image
Melody Thomas Scott, alături de soțul ei, Edward Scott

În serial, dar și în viața reală, cea mai bună prietenă a lui Melody a fost Jeanne Copper, actrița care i-a dat viață personajului Katherine. În 2013, la moartea acesteia, Melodya suferit foarte mult.

Citește și:

Victor Newman din «Tânăr şi neliniştit» a împlinit vârsta de 78 de ani. Cum arată soţia lui din viaţa reală

41 de secrete ale serialului «Tânăr şi neliniştit»

Radu Mirică s-a sinucis
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Adrian Nastase FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
stela si arsinel jpeg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel