O maimuțică riscă să îl bage după gratii pe Chris Brown: «Animalele nu sunt jucării»

simeon stalpnicul png
Cântărețul este implicat frecvent în conflicte cu legea Foto:Getty

Cântărețul Chris Brown, în vârstă de 28 de ani, fost iubit al celebrei Rihanna, se află la un pas de a face închisoare pentru o perioadă de aproximativ 6 luni, după ce a încărcat imagini cu fiica ca și o maimuță capucin. Deținerea unui animal exotic este considerată infracțiune în Los Angeles, iar Chris Brown trebuie să explice de ce i-a achiziționat fiicei sale un astfel de animal de companie.

Potrivit publicației americane TMZ, cântărețul a predat autorităților maimuța care urmează să fie dusă în locul său de proveniență, dar acest lucru nu înseamnă că artistul va scăpa basma curată.Cazul său a fost deja prezentat unor procurori din Los Angeles, informează dailymail.co.uk. Nu s-ar fi știut despre existneța animalului, dacă Chris nu ar fi încărcat pe Instagram un clip cu fiica sa, în vârstă de 3 ani, ținând în brațe maimuțica. Din nefericire, fanii nu au fost la fel de încântaţi precum fiica cântăreţului. Mulţi dintre fani au considerat videoclipul fiind drăgut, dar la fel de mulţi au fost de părere că artistul a cumpărat un animal exotic doar pentru satsifacţia vanităţii personale.L-au criticat pentru faptul că a răpit puiul de maimuţă de la mama lui pentru a-l ţine în captivitate spre satisfacţia unui copil. Alţii , mai îngăduitori i-au recomandat să ducă animalul înapoi de unde l-a luat şi să îi achiziţioneze fiicei sale o jucărie de pluş. "Ruşinos, animalele sălbatice nu sunt jucăriile tale. Lasă puiul să trăiască în sălbăticie, acolo unde îi este locul. Ai separat puiul de mama lui pentru ca tu să îţi satisfaci plăcerile personale" au fost cuvinele unui fan supărat. "Abuz asupra animalelor. Mai bine te-ai educa astfel încât să fii o parte din soluţia oferită abuzului, nu tocmai sursa acestui abuz", au fost vorbele altui fan revoltat. 

simeon stalpnicul png
Chris Brown riscă să ajungă după gratii Foto:Arhivă personală Chris Brown

Procurorul Mark Geragos a preluat cazul și a etichtat decizia lui Chris Brown de a cumpăra un animal sălbatic pentru amuzamentul personal al fiicei sale. 

Chris Brown a mai fost implicat în scandaluri și este cunoscut în rândul polițiștilor. El a ajuns pe mâna oamenilor legii după ce, cu ani în urmă, a bătut-o pe iubita sa din acel moment, cântăreața Rihanna, producându-i echimoze și leziuni grave în zona feței. Incidentul a avut loc după o petrecere desfăşurată înainte de gala premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie, 2009. Din acest motiv, atât Chris Brown, cât şi Rihanna şi-au anulat prezenţa la gală, în ultimul moment.Potrivit dosarului dezvăluit public de poliţie, cei doi artişti s-au certat în maşină, după ce Rihanna a citit un mesaj foarte lung, trimis de o altă femeie, pe telefonul lui Brown. Brown a încercat să o împingă pe Rihanna afară din maşină, dar nu a reuşit, deoarece iubita lui purta centura de siguranţă. Brown a agresat-o apoi pe Rihanna, lovind-o cu capul de geamul maşinii şi apoi, repetat, peste faţă, murdărind interiorul maşinii şi hainele artistei de sânge. Potrivit constatării poliţiei americane, cântăreaţa avea gura plină de sânge. Pentru agresarea Rihannei, Chris a fost condamnat la efectuarea a 180 de zile în folosul comunității și la alți cinci de supraveghere judiciară. 

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
Airbus A380 FOTO Wikipedia
Mahdavikia jpg
image
image
image
image
Anca Pandrea  jpg
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice