O știi pe Kate Moss, dar uite cum arată sora ei! Are doar 18 ani!

Ultima actualizare:

Prima amintire din lumea modei a lui Lottie Moss este cea în care se îmbrăca cu hainele mult mai faimoasei sale surori, Kate Moss (42 de ani) și defila prin casă. Acum, la cei 18 ani împliniți, nu mai trebuie să se prefacă.

În anul 2015 debuta în lumea mare a modei la Săptămâna Modei din Paris. A avut apariții în revistele Vogue America și L'Officiel și pe coperta revistei Vogue, în Franța, alături de modelul Lucky Blue Smith.

În iulie, anul acesta, a pătruns în lumea rarefiată a haute couture-ului cu ocazia împlinirii a 90 de ani de existență a celor de la Fendi, o marcă de vestimentație de calitate superioară. A fost înființată în Roma în 1925 ca magazin ce comercializa haine de blană și piele. Astăzi, aparținând împreună cu Louis Vuitton, Kenzo și Givenchy concernului LVMH, este o casă de modă recunoscută al cărei director creator este Karl Lagerfeld.

Evenimentul a fost marcat printr-o sesiune foto spectaculoasă, în Roma, la Fontana di Trevi. Mica Moss a pășit alături de invitați de vază precum Kate Hudson, Céline Dion, Kendall Jenner sau Bella Hadid. 

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net