Ochelarii lui Elton John au cameră specială, la hotel

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incredibil! Cântăreţul britanic Elton John nu pleacă nicăieri fără colecţia sa de 300 de ochelari.

Pentru un concert pe care muzicianul urmează să-l susţină în Brazilia, a cerut o cameră numai pentru ei. Elton John (65 de ani) a închiriat o cameră în plus la hotelul în care urmează să stea în Brazilia pentru cei 300 de ochelari ai lui. Această pretenţie a fost motivată de muzician prin faptul că ochelarii trebuie să stea musai la temperaturi de 16 grade Celsius, ca să nu se deterioreze.

Elton nu merge în nici un turneu fără colecţia sa de ochelari coloraţi şi ţine morţiş ca nimeni să nu ştie până în ultimul moment cu care dintre aceştia va apărea pe scenă. În plus, artistul a anunţat că vrea în apartamentul lui închiriat pe durata turneului din Brazilia frunze de palmier, 16 trandafiri roşii şi 16 trandafiri albi. El nu acceptă în camera de hotel crizanteme, margarete, muşcate şi crini. Elton John va susţine în această ţară un turneu special de patru concerte, prin care marchează împlinirea a 40 de ani de la lansarea albumului său "Rocket Man".

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Şi ei au pretenţii ciudate

Lady GaGa (26 de ani) cere consiliere paranormală, cititoare în cărţile de Tarot, 30 de stilişti şi cazare pentru anturajul său de 150 de persoane. Cere brânză care să nu miroasă şi culise care să strălucească de curăţenie înainte de concert.

Robbie Williams (39 de ani) vrea musai în camera de hotel, în timpul turneelor, fructe de kumquat (citrice asemănătoare portocalelor), un bonzai, 4 scrumiere, lenjerie curată, o poză cu prezentatorul de radio şi televiziune Bob Holness.

 Jennifer Lopez (43 de ani) a cerut, la Bucureşti, cameră de hotel albă cu două paturi pentru gemenii ei, Max şi Emme, cafea decofeinizată amestecată în sensul invers al acelor de ceasornic, lumânări cu miros de grepfrut şi flori de tei, trandafiri roşii şi albi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net