Olivia Newton-John are cancer în fază terminală. Ce mărturisiri a făcut actrița

Olivia nu își arată deloc vârsta, aratând în continuare senzațional
Olivia nu își arată deloc vârsta, aratând în continuare senzațional

Actrița Olivia Newton-John, în vârstă de 70 de ani, nu reușește să scape de boala care o macină de atâta amar de vreme, luptându-se cu cancerul pentru a treia oară. Aceasta a mărturisit, într-un interviu emoționant și dureros de privit, deși vedeta este împăcată cu situația și are în continuare zâmbetul pe buze, că a decis să se concentreze asupra timpului pe care îl mai are de trăit.

Actriţa şi cântăreaţa de 70 de ani a vorbit în emisiunea „60 Minutes Australia” despre cum este să trăieşti ştiind că ai cancer în stadiu terminal.„Atunci când primeşti un diagnostic de cancer sau un diagnostic înspăimântător de sincer, ţi se dă brusc posibilitatea unei limite de timp”, a spus ea.  

Olivia confirmat că boala a ajuns în stadiul 4 de metastază şi că celulele canceroase s-au răspândit şi în alte părţi ale corpului. „Dacă cineva îţi spune că mai ai şase luni de trăit, foarte probabil vei trăi pentru că tu crezi asta”, a adăgat Newton-John. „Deci pentru mine, psihologic, e bine să nu am nicio idee despre cât se aşteaptă ei sau cât a trăit persoana care a avut ce ai avut şi tu, deci nu, nu ascult”, a mai spus aceasta. Vedeta a fost prima dată diagnosticată cu cancer de sân în 1992 şi apoi în 2013, dar a vrut să ţină această bătălie departe de ochii publicului. Acum că boala s-a întors, Newton-John a spus că foloseşte ulei de canabis, care o ajută cu durerea.

Olivia Newton-John se luptă de 27 de ani cu cancerul

Dincolo de celebritatea de care se bucură, Olivia a avut de suferit de-a lungul vieții. Aceasta se luptă de peste un sfert de veac cu cancerul. În 1992, artista a fost diagnosticată prima dată cu boala nemiloasă. A fost operată, i s-a extirpat sânul afectat şi a făcut chimioterapie. A fost nevoită să renunţe la un turneu şi să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a lupta cu boala.

În cele din urmă a învins cancerul şi a susţinut campanii privind efectuarea de analize pentru depistarea la timp a maladiei. Însă bucuria nu a durat mult! În 2013, cancerul de sân a recidivat. L-a învins şi de această dată, deşi boala apucase să se extindă spre umăr.


    Olivia nu își arată deloc vârsta, aratând în continuare senzațional Foto: Getty
Olivia nu își arată deloc vârsta, aratând în continuare senzațional Foto: Getty

Bucuria nu a durat prea mult timp însă. Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară. Recent, diva a mărturisit că, de data asta, i-a afectat grav coloana vertebrală. Este pentru a treia oară în trei decenii când medicii îi pun un diagnostic crunt. „Timpul trece repede, mă gândesc adesea că a venit timpul să mă retrag din industria de divertisment. De 26 de ani trăiesc cu moartea în mine”, a spus recent celebra cântăreaţă şi actriţă, copleşită de luptele cu cancerul.

Actriţa a început tratamentul împotriva cancerului şi a dezvăluit că se foloseşte atât de “medicina modernă”, cât şi de remedii naturale. Olivia se tratează cu jointuri de marijuana şi ulei de cannabis, cultivat de propriul soţ, împotriva durerilor. Ea spune că e norocoasă că locuieşte în America, într-un stat în care tratamentul cu cannabis este legal. Speră ca acesta să fie legalizat şi în ţara natală, Australia.

Olivia Newton-John a fost căsătorită cu Matt Lattanzi din 1984 până în 1995. Din 2008, este măritată cu  John Easterling. Din prima căsătorie are o fată, Chloe, astăzi în vârstă de 32 de ani, care îi calcă pe urme în cariera muzicală.  

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
vedete jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
cub Costin Craioveanu png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul