Victoria din «Tânăr şi neliniştit» s-a căsătorit cu un coleg de serial. O poveste de dragoste ca-n filme

image
Amelia Heinle şi Thad Luckinbill

O interpreteză pe Victoria Newman din „Tânăr şi neliniştit" de nouă ani, însă Amelia Heinle nu s-a plictisit şi îşi trăieşte propira poveste de dragoste

Anul 2005 avea să fie unul special pentru actriţa de 40 de ani. Pentru că Amelia avea să vină în distribuţia serialului „Tânăr şi neliniştit", unde avea să o interpreteze pe Victoria Newman. Vedeta nici nu îşi închipuia că avea să găsească marea dragoste pe platourile de filmare ale serialului, alături de un coleg. Este vorba de cel care îl interpretează pe detectivul J.T. Hellstrom, actorul Thad Luckinbill (38 de ani), cu care a început o relaţie pe platourile de filmare. Povestea celor doi actori a mers o vreme în paralel cu cea a personajelor care s-au căsătorit şi în serial şi au devenit părinţii a doi copii. Cei doi s-au căsătorit pe 3 martie 2007, iar personajele lor au făcut acest pas pe 8 februarie 2008.

image
Thad Luckinbill şi Amelia Heinle

Dacă povestea de dragoste dintre Victoria şi J.T. se va termina şi cei doi se vor despărţi în mai 2010, Amelia şi Thad continuă să fie împreună. Din păcate, Thad părăseşte echipa serialului în 2010 şi acceptă oferta venită din partea producătorilor serialului „Nikita", apoi acceptă alte roluri în filme şi seriale.

image
Thad Luckinbill şi Amelia Heinle

Amelia s-a iubit şi cu alţi actori

De cele mai multe ori actorii se cuplează cu colegi de filmare chiar la locul de muncă. Este şi cazul celor doi, căci Thad Luckinbill nu a fost primul actor de care Amelia s-a iubit. Amelia a mai avut o relaţie cu Dax Griffith din „Sunset Beach", iar în perioada 1995-1997 s-a iubit cu actorul Michael Weatherly din „Dark Angel", cu care are un copil.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp