Sharon Case din «Tânăr şi neliniştit» lucrează la serial alături şi de o româncă

Ultima actualizare:

    Sharon Case
Sharon Case

Filmează de 19 ani pentru "Tânăr şi neliniştit", serialul care va împlini 41 de ani luna aceasta. Sharon Case alias Sharon spune că una dintre colegele ei este româncă şi o iubeşte foarte tare.

Actriţa de 43 de ani a devenit cunoscută după ce a apărut în longevivul serial "Tânăr şi neliniştit". Sharon a povestit de curând că una dintre colegele ei care lucrează la departamentul garderobă este o româncă. "Sincer, nu ştiu foarte multe despre România, dar sunt foarte fericită să ştiu că există muţi fani "Y&R" acolo! Una dintre fetele care lucrează la departamentul garderobă este din România. Se numeşte Andrea Surgent, fostă Moldovan, lucrează cu noi din 2007, lucrăm de mulţi ani împreună pentru acest show si o iubesc foarte mult", a povestit recent Sharon într-un interviu.

Sharon Case şi colegul ei din serial Joshua Morow
Sharon Case şi colegul ei din serial Joshua Morow

Actriţa a ajuns în distribuţia serialului în anul 1995, iar de atunci nu a mai făcut nimic special. În afară de pause, în care mai filmează pentru un scurt metraj sau documenatre, aşteaptă oferte pentru un nou proiect.  Despre personajul său actriţa spune că are multe în comun cu el, doar că "mi-ar plăcea să văd că Sharon are o carieră de succes. Nu cred ca toată activitateae ei trebuie să se învârtă în jurul biroului şi pot spune că Sharon a avut multe poveşti de dragoste minunate. Cred că, uneori, este bine să se vadă că este o bună femeie de afaceri!". 19 ani de nelinişte!

Interpreta lui Sharon Collins Abbott Newman, actriţa Sharon Case a debutat în serial în 1996. De atunci personajul lui Sharon a fost căsătorită cu Nick şi Jack, a avut o aventură cu Brad şi s-a mai căsătorit cu fiul lui Victor şi al lui Hope, Adam Newman (la noi se va întâmla în curând). În realitate, actriţa Sharon Case (43 de ani) a fost căsătorită o singură dată cu Sandy Corzine, din 2007 până în 2009, când au divorţat. Din 2009 are o relaţie cu cântăreţul de muzică country Jimmy Wayne. În plus, Sharon are şi o afacere cu colega sa de la costume, Elif Inanc care se numelşte „Pomp" lansată în august 2009.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net