Povestea uluitoare de viață a actorului cu o carieră de peste 60 de ani. La vârsta de 37 de ani, a aflat că sora sa îi era, de fapt, mamă

Celebrul actor Jack Nicholson, în vârstă de 87 de ani, a crescut ştiind că bunica îi este mamă, iar pe mama sa reală, June Frances Nicholson, o credea drept soră mai mare. A aflat adevărul abia în 1975, când avea 37 de ani. June l-a născut pe artist în adolescență, iar tatăl i-a abandonat imediat după naştere, astfel că, Jack Nicholson a fost crescut mai mult de bunica sa.

Jack Nicholson a aflat la 37 de ani că sora îi era, de fapt, mamă / foto: Shutterstock
Jack Nicholson a aflat la 37 de ani că sora îi era, de fapt, mamă / foto: Shutterstock

June avea doar 18 ani la momentul nașterii lui Jack Nicholson și visa să devină faimoasă, ca multe alte fete de vârsta ei. Pentru a proteja reputaţia familiei, mama ei, Ethel, l-a preluat pe Jack şi a făcut pe toată lumea să creadă că era fiul ei. De altfel, chiar și celebrul actor a crescut cu convingerea că aceasta îi era mamă.

„Ăsta e cel mai nebunesc lucru pe care l-am auzit vreodată”

Îndrăgitul actor nu și-a cunoscut tatăl. Shorty, bărbatul însurat cu mătușa lui Jack, Lorraine, a fost singura figură paternă din viața lui. În 1974, în timp ce lungmetrajul „Chinatown” urma să ajungă în cinematografe, revista „Time” a ales să facă un articol despre actorul de Oscar, a aflat adevărul despre familia sa.

Avea 37 de ani, iar June şi Ethel erau deja moarte la acel moment. „Shorty, ăsta e cel mai nebunesc lucru pe care l-am auzit vreodată. Un tip mă sună la telefon și îmi spune că tatăl meu este încă în viață și că Ethel May nu a fost cu adevărat mama mea, că June a fost mama mea”, a spus Jack Nicholson, potrivit biografiei lui Patrick McGilligan, „Jack's Life”.

Deși Shorty a negat inițial, Lorraine, mătușa lui, a confirmat că toate acestea sunt adevărate, însă, nu era sigură dacă persoana în cauză care trăia în Jersey, pe numele său Don Furcillo-Rose, era tatăl său cu adevărat. Jack Nicholson a reuşit însă să depăşească problemele familiale şi este unul dintre cei mai titraţi actori americani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
banner Kamara
gabriela cristea facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net