Rebel Wilson este logodită! Iată cum arată inelul cu care a cerut-o pe iubita ei

Actrița  australiană Rebel Wilson (42 de ani) a anunțat că s-a logodit cu partenera ei, Ramona Agruma (37 de ani). Rebel a apelat la rețelele de socializare, duminică, pentru a da vestea cea mare, unde a publicat o fotografie cu un inel de la Tiffany & Co. Cele două s-au logodit la Disneyland, unde actrița, care are o avere de 22 milioane de dolari, a pus întrebarea chiar în fața castelul Frumoasei Adormite.

Rebel Wilson este logodită (foto: Instagram)
Rebel Wilson este logodită (foto: Instagram)

Rebel, care are și o fiică - Royce prin surogat, din noiembrie 2022, a dezvăluit chiar cu câteva luni înainte, în iunie, că se întâlnește cu Ramona, creatoarea și proprietara brandului Lemon Ve Limon. „Am crezut că sunt în căutarea unui prinț Disney... dar poate că o Prințesă Disney a fost tot ce aveam nevoie în tot acest timp”, a declarat Rebel la acea vreme.

Potrivit unei surse, cele două au început să se întâlnească în ianuarie 2022 și au mers împreună la Super Bowl LVI în luna februarie a aceluiași an. „Sunt destul de fericite împreună, iar relația lor este foarte serioasă. Pentru amicii lui Rebel, văzând-o așa confortabilă cu cineva a fost destul de cool”, a declarat sursa pentru tabloidul People.

Mai mulți dintre prietenii actriței, inclusiv Kathy Hilton și Lindsey Vonn, și-au transmis urările de bine față de cuplu în secțiunea de comentarii a postării.

Am vorbit la telefon săptămâni întregi înainte de întâlnire. Și asta a fost o modalitate foarte bună de a ne cunoaște. A fost un pic old-school în acest sens - foarte romantic”, a declarat și Rebel, care și-a cunoscut actuala logodnică printr-un prieten. Actrița a mai comentat că s-a simțit mult mai susținută în noua ei poveste de dragoste. Cele două au avut mai multe apariții publice împreună la începutul anului 2022, dar nu au confirmat că se întâlnesc la momentul respectiv. 

Actrița i-a șocat pe mulți fani când a anunțat că a devenit mamă a unei fiice pe nume Royce Lillian, pe care a avut-o cu ajutorul unei mame surogat, pe 7 noiembrie. Înainte de sosirea bebelușului, Ramona a organizat un babyshower, iar Rebel a descris-o atunci ca fiind „atât de uimitoare și un partener atât de grozav”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
jador oana ciocan colaj facebook jpg
marcel pavel
alex dobrescu jpg
marina voica si corina chiriac webp
Maria Tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net