Reprezentanta Spaniei la Eurovision: «Mi s-a spus să fac tot posibilul să nu câştig» - VIDEO


    Pastora Soler, reprezentanta Spaniei la Eurovision Foto: El Mundo
Pastora Soler, reprezentanta Spaniei la Eurovision Foto: El Mundo

Spania este într-o situaţie atât de delicată din punct de vedere financiar, încât Televiziunea Naţională TVE a rugat-o pe Pastora Soler să nu câştige Eurovisionul, pentru că nu şi-ar permite organizarea concursului anul viitor.

Se pot număra pe degetele de la o singură mână anii în care Spania a câştigat Eurovisionul. În fiecare an, spaniolii se aşază în faţa televizoarele cu degetele încrucişate, aşteptând note cât mai mari pentru reprezentanţii lor şi sperând la câştigarea concursului. În acest an, când toate pronosticurile dau, în sfârşit, ca favorit cântecul spaniol, interpretat de Pastora Soler, "Quedate conmigo" (Rămâi cu mine), pare că nu este momentul potrivit pentru ca Spania să triumfe.

De ce? Criza economică face victime şi unde nu te aştepţi. Însăşi interpreta spaniolă a dezvăluit, într-un interviu pentru ABC Punto Radio, că i s-a cerut în mod expres să facă tot posibilul să nu câştige competiţia europeană, pentru că asta ar însemna că Spania va trebui să organizeze ediţia următoare a Eurovisionului, iar televiziunea publică spaniolă ar trebui să facă un efort financiar serios, pe care nu şi-l permite în situaţia actuală, scrie El Mundo. "Mi-au spus clar: Te rugăm să nu câştigi. Înainte, trebuie să ieşim din criză şi din gaura finaciară", a declarat reprezentanta Spaniei la Eurovision.

AFLĂ AICI MAI MULTE DETALII ŞI VEZI PRESTAŢIA ARTISTEI LA EUROVISION

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
alexandra dinub jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png