Ricky Gervais ia peste picior vedetele

Robert Downey jr, Bruce Willis, Steve Carrell şi Tom Hanks sunt doar câţiva dintre cei care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de glumele comicului englez. „Ricky Gervais era pe vremuri un comedian uşor grăsuţ şi foarte drăguţ, ceea ce nu mai e cazul acum", a declarat Tom Hanks despre britanicul care a încins spiritele.

Mai multe ziare americane îi prezic un sfârşit spectaculos de carieră ca prezentator al Globurilor de Aur, în timp ce presa britanică îi aplaudă prestaţia, blamându-i pe americani că nu au simţul umorului.

„Următorul prezentator este o adevărată legendă a Hollywoodului. Şi-a arătat excepţionala versatilitate actoricească în zece dintre cele mai mari blockbusteruri ale tuturor timpurilor. A jucat un boxer şi... pe Rambo", a spus Ricky Gervais despre Sylvester Stallone.

Încă de la monologul de deschidere, publicul şi-a putut face o idee despre ceea ce urmează din partea comediantului. „Seara asta va fi una de petrecut şi de băut", a spus Gervais. „Sau, cum ar spune Charlie Sheen, micul dejun", a încheiat el.

„Jim Carey şi Ewan McGregor. Doi actori heterosexuali care se prefac a fi homosexuali, complet diferiţi de unii scientologi celebri", a mai spus Gervais, referindu-se, cel mai probabil, la John Travolta şi Tom Cruise.

zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
cub mariana moculescu png
image
image
image
image
image
image
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png