Rihanna, mărturisiri despre bătaia primită de la Chris Brown: «M-am simţit umilită»

Ultima actualizare:
8
8

Invitată în emisiunea celebrei Oprah, Rihanna a făcut primele mărturisiri legate de bătaia pe care a primit-o în urmă cu trei ani de la fostul ei iubit, Chris Brown.

Incidentul în urma căruia a pus capăt relaţiei cu Chris Brown este pentru Rihanna unul care i-a schimbat viaţa. Brown a fost atunci acuzat de agresiune fizică şi a primit o condamnare de cinci ani cu suspendare, dar acest lucru a fost departe de a şterge durerea din sufletul cântăreţei.

"M-am simţit ruşinată. M-am simţit umilită. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. M-am simţit ofensată şi jignită. Eram într-o zonă foarte întunecată din viaţa mea în acel moment", a spus Rihanna despre momentul cu pricina.

Pozele în care Rihanna apărea cu buza spartă şi cu un ochi învineţit au făcut la acea vreme înconjurul lumii şi au revoltat milioane de fani.


    8
8

Ulterior, Chris şi-a cerut scuze public pentru fapta lui, iar de câteva luni apropiaţii celor doi chiar speculează o posibilă împăcare, în condiţiile în care Rihanna şi Chris Brown sunt din ce în ce mai apropiaţi şi chiar au mers recent într-o vacanţă împreună, departe de ochii curioşi ai presei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net