Rita Ora, aproape goală la un concert! Nu a purtat sutien

Ultima actualizare:

Cântăreața britanică Rita Ora (33 de ani) a făcut furori la un eveniment, zilele trecute. Vedeta, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, a venit la concertul susținut de trupa Girls Aloud la O2 Shepherd's Bush Empire îmbrăcată într-o rochie transparentă de culoare bej.

Rita Ora, într-o rochie transparentă de culoare bej. Iulie 2024
Rita Ora a purtat o rochie transparentă (Foto: Profimedia)

Rita Ora a considerat că la această ținută provocatoare nu merge să își pună sutien, așa că a apărut topless pe covorul roșu, înainte de eveniment. Rochia strălucitoare i-a lăsat la vedere și lenjeria intimă asortată. În picioare, ea a purtat o pereche de cizme negre din piele.

Ora a ales să își coafeze părul blond în bucle lejere, iar machiajul a fost unul destul de natural. Ea nu a venit singură ci alături de soțul ei, regizorul neozeelandez Taika Waititi (48 de ani). Cei doi sunt căsătoriți din 2022, iar cântăreața a declarat că își dorește să facă în curând și copii.

Rita Ora nu poate să țină diete stricte

Rita Ora a declarat în trecut că mănâncă mult și că nu poate să țină o dietă foarte strictă, Cu toate acestea, ea are grijă ca toate felurile de mâncare să fie sănătoase. Nu îi place deloc să se înfometeze.

„Poți să mănânci destul de mult, dacă faci mișcare”, a afirmat ea în urmă cu trei ani. Vedeta a explicat că nu este adepta dietelor stricte, pentru că nu funcționează deloc pentru ea. La micul dejun, Rita Ora mănâncă două ouă fierte, sparanghel și o jumătate de cană de musli cu lapte de migdale. „La prânz, consum pui sau pește cu legume, iar la cină îmi place să mănânc mult pește cu legume și jumătate de cartof. Plus gustări, desigur”, mai spus ea.

Rita Ora a dezvăluit, însă, că a renunțat la pâine de ani buni și susține că evită complet zahărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net