Robin Williams a fost ucis? Noile dovezi cutremurătoare arată că actorul nu și-a pus capăt zilelor

Ultima actualizare:

    Actorul Robin Williams  a fost găsit fără suflare  la 11 august 2014
Actorul Robin Williams a fost găsit fără suflare la 11 august 2014

Lovitură de teatru! Un detectiv particular susţine că are dovezi certe că actorul Robin Williams a fost omorât la 11 august 2014, în propria locuinţă. Nu s-a sinucis, cum au stabilit oficial anchetatorii.

Actorul Robin Williams a fost găsit spânzurat de un dulap în casa lui de 7 milioane de dolari din Tiburon, California, unde locuia cu Susan Schneider (48 de ani), pe care a luat-o de soţie în 2011.Starul avea numai 63 de ani şi nu a lăsat nici un bilet de adio! De aici a pornit detectivul particular, care a ajuns la concluzia că actorul ar fi fost victima unei crime, potrivit ”National Enquirer”. Acesta a ales să-şi păstreze anonimatul, fiindcă susţine că a obţinut date din dosarul secret al poliţiei. Anchetatorii ar fi ştiut că varianta sinuciderii nu se susţine, dar le-ar fi fost lene să facă mai departe săpături. 

Actorul Robin Williams  a fost găsit fără suflare  la 11 august 2014
Actorul Robin Williams a fost găsit fără suflare la 11 august 2014

În realitate, actorul ar fi fost pândit de un hoţ, care l-a lovit apoi l-a strâns de gât. În final, ar fi înscenat sinuciderea şi ar fi furat din casă. Soţia starului, Susan Schneider (48 de ani), s-a plâns într-adevăr că i-au dispărut lucruri. Numai că ea i-a acuzat de furt pe cei trei copii ai lui Robin Williams, Zak (31 de ani), rezultat din prima căsnicie cu Valerie Velardi, şi Zelda (25 de ani) şi Cody (23 de ani), din a doua căsătorie, cu Marsha Garces.Aceştia s-au jurat că nu au pus mâna pe nimic din casa tatălui. Poliţia nu a făcut investigaţii. A lăsat totul în coadă de peşte. Oficial, s-a stabilit că actorul şi-a pus capăt zilelor, fiindcă suferea de demenţă senilă, depresie şi un început de Parkinson.

Urmaşii se bat de zece luni pe moştenirea de 50 milioane de dolari lăsată de actor

Deşi Robin Williams, cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune “Mork and Mindy” şi laureat al premiului Oscar pentru prestaţia din filmul “Good Will Hunting”, a lăsat un testament, urmaşii au ajuns la scandal.  Averea sa de 50 de milioane de dolari trebuia să se împartă în mod egal între soţie şi cei trei copii. Numai că ei au început să se certe pe chiloţii, şosetele şi alte lucruri care au rămas de la starul defunct.

image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg