Rockerul Tommy Lee vrea vecin prinț

Ultima actualizare:

    Tommy Lee s-a făcut de râs pentru că s-a filmat în timp ce dăcea sexFoto: Instagram
Tommy Lee s-a făcut de râs pentru că s-a filmat în timp ce dăcea sexFoto: Instagram

Rockerul Tommy Lee vrea să aibă un vecin prinț. De aceea, este decis să-și facă o casă de vis lângă cea în care locuiesc prințul Harry și Meghan Markle.

Rockerul Tommy Lee și-a petrecut recent ziua în care a împlinit vârsta de 58 de ani căutând un teren unde să-și facă o casă astfel încât să aibă un vecin prinț. Așa a găsit un loc învecinat cu casa de 14 milioane de dolari în care stă prințul Harry (36 de ani) și soția sa, Meghan Markle (39 de ani). Acest loc costă 2,3 milioane de dolari și se află în Montecito, California, SUA. Cea de-a patra soție a sa, Brittany Firlan (34 de ani), a stat în mașina lor SUV, de culoare albă, în timp ce rockerul, îmbrăcat în blugi, tricou și cu pălărie a studiat acest teren. Un bărbat care locuiește în zonă a spus că nu și-ar fi imaginat vreodată un rocker cu trecut ”nebun” să stea lângă un prinț. ”Sper că Harry și Meghan nu vor supăra de planul lui”, a spus o sursă.

Tommy Lee vrea ca fiul său să nu se mai apropie de el

Prinţul Harry și Meghan Markle şi-au cumpărat casă de 14,7 milioane $. Vecinii lor, celebrități de la Hollywood

S-a făcut de râs de la o casetă porno

Rockerul Tommy Lee s-a făcut de râs din cauza dependenței sale de alcool, dar și pentru că s-a filmat în timp ce făcea sex cu una dintre fostele lui soții, Pamela Anderson. Bateristul şi fondatorul trupei Mötley Crüe a recunoscut el însuși că ajunsese să bea câte opt litri de vodcă pe zi anul trecut, din plictiseală. El spune că în ultima vreme a umblat mai tot timpul beat, din cauza lipsei concertelor, pe motiv de pandemie de COVID-19. Noul album al trupei Mötley Crüe, ”Andro”, se va lansa la 16 octombrie. Lee a fost însurat cu Elaine Starchuk, între 1984-1985, Heather Locklear, între 1986-1993, Pamela Anderson, între 1995-1998, şi din 2019 e cu Brittany Furlan. Cu Pamela are doi băieţi, Brandon (24 de ani) şi Dylan (22 de ani). Rockerul Tommy Lee vrea să aibă un vecin prinț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net