Rodman, despre prietenia cu Kim Jong Un: "Este precum un copil, doar că el are jucării atomice"

Ultima actualizare:

    Kim Jong Un și Rodman au dezvoltat o prietenie bizarăFoto:AFP
Kim Jong Un și Rodman au dezvoltat o prietenie bizarăFoto:AFP

Fostul jucător de baschet, Dennis Rodman (56 ani) a vorbit, pentru prima dată, în profunzime, despre prietenia bizară care îl leagă de dictatorul nord corean Kim Jong Un. A recunoscut că liderul Coreei de Nord are un comportament nejustificat uneori, dar i-a luat apărarea și a evitat să facă declarații categorice. ,ărturisirile au avut loc în platoul unei emisiuni de divertisment, de tip talk show, din Statele Unite ale Americii.

Fostul baschetbalist a vorbit despre prietenia sa cu Kim Jong Un și a recunoscut că "dictatorul se poate comporta uneori ca un om nebun, deși în realitate nu este deloc astfel".  Rodman, cunoscut pentru comportamentul și lookul său inedit, a acceptat să ofere un interviu în cadrul emisiunii Late Show, potrivit dailymail.co.uk. Prezentatorul emisiunii, Stephen Colbert, l-a descris pe sportiv ca fiind "singurul lucru care stă între Statele Unite ale Americii și un război termonuclear", referindu-se la prietenia neobișnuită dintre dictator și baschetbalist.  Rodman a discutat cu sinceritate despre Kim Jong Un, dar s-a ferit să emită judecăți categorice.


    Rodman,într-o vizită în Coree de Nord, 2013Foto:Getty
Rodman,într-o vizită în Coree de Nord, 2013Foto:Getty

Pe parcursul interviului a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l apăra pe dictator de critici și a avut tendința de a diminua afirmațiile acide ale prezentatorului dornic să obțină informații interesante. "Când am fost pentru prima dată în Coreea de Nord, Kim Jong Un m-a întrebat dacă poate avea încredere în mine, i-am spus că da și, de acolo, presupun că lucrurile au descurs firesc. Kim este asemenea unui copil, doar că el deține arme nucleare. Nu judec oamenii după culoare pielii sau în funcție de locul din care vin, toți suntem ființe umane. Nu înțeleg cum oamenii îl pot judeca pe Kim spunând că este un om nebun, eu pur și simplu nu cred asta". Rodman a adăugat că este de părere că el însuși poate reprezenta o punte diplomatică între Coreea de Nord și Statele Unite ale Americii și că dorește să contribuie activ la dezbaterile care au loc între cele două țări. "Eu și Kim avem o prietenie normală. Mă duc acolo în viyită și pur și simplu petrecem timp împreună, călărim sau mergem la schi, rareori vorbim despre politică, iar acesta este aspectul minunat al prieteniei noastre. Întotdeauna este zâmbitor, mai ales când se află în preajma familiei sale", a declarat Rodman. 

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg