Fosta lui Ronaldo, modelul Gemma Atkins, rupe tăcerea despre noaptea de amor cu fotbalistul

Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, Gemma Atkinson, a făcut declarații surprinzătoare despre relația pe care a avut-o cu celebrul fotbalist. Modelul în vârstă de 37 de ani a avut o idilă pasională cu Ronaldo, în 2007, însă abia recent a vorbit despre cum au decurs lucrurile între ei. 

Fosta iubită a lui Ronaldo, modelul Gemma Atkins, rupe tăcerea
Fosta iubită a lui Ronaldo, modelul Gemma Atkins, rupe tăcerea

Gemma Atkinson este una dintre faimoasele blondine din showbiz-ul de peste hotare. Înaltă, voluptoasă și cu ochi albaștri, Gemma i-a sucit mințile lui Ronaldo și împreună au avut o aventură pe vremea când atacantul de la Manchester United ducea o viață de lux și organiza party-uri asemenea unui adevărat rock-star. 

Gemma Atkinson a vorbit abia recent, la 15 ani după relația cu Ronaldo, despre cum a decurs prima lor întâlnire. 

Deci cum au petrecut cei doi atunci când s-au cunoscut? Șampanie? Cluburi? Nici vorbă! Modelul a dezvăluit că a mers cu fotbalistul la ea acasă și au băut împreună un ceai de plante și s-au uitat la un serial de comedie britanic. În concluzie, o întâlnire cu ,,rebelul" Ronaldo în vremurile sale de glorie se desfășura pe ideea ,,Netflix & chill". 

Ne-am dus la mine acasă, am băut băut câte o cană de ceai și ne-am uitat la serialul de comedie «Only Fools And Horses». Nu știu dacă îi mai place acum, dar părea destul de entuziasmat la vremea aceea.”, a declarat Gemma Atkinson despre idila cu Ronaldo.

Cine este Georgina, cea care i-a furat inima lui Ronaldo

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a renunțat la toate celelalte dive din viața sa, atunci când a întâlnit-o pe actuala sa parteneră, Georgina Rodriguez, în 2016. Fotbalistul tocmai pusese punct unei relații de cinci ani cu faimoasa Irina Shayk, iar în momentul când a văzut-o pe Georgina a fost dragoste la prima vedere. 

Deși viața Georginei Rodriguez a devenit subiect de documentar pe Netflix, pe vremea când l-a întâlnit pe Ronaldo, ea era doar o simplă vânzătoare într-un magazin de lux. Viața ei s-a schimbat pentru totdeauna, în momentul când Cristiano Ronaldo a intrat pe ușa magazinului Gucci, unde lucra și a pus ochii pe frumoasa brunetă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net