Ryan Gosling, cel mai sexy tătic! Și-a scos fiicele în oraș pentru micul dejun

Ultima actualizare:
Ryan Gosling și-a scos fiicele în oraș pentru micul dejun
Ryan Gosling și-a scos fiicele în oraș pentru micul dejun

Ryan Gosling a fost tată cu normă-ntreagă weekend-ul trecut. Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood și-a scos fiicele în oraș , pentru micul dejun. Puștoaicele semană foarte bine cu mama lor, actrița Eva Mendes, iar Ryan Gosling e un tată cum nu se poate mai mândru.

Actorul din ” First Man” a fost surprins de paparazzi într-o parcare din Los Angeles, după ce și-a scos fiicele în oraș, pentru un mic dejun foarte matinal. Ryan Gosling era însoțit de fetele pe care le are împreună cu actrița Eva Mendes, Esmeralda Amada (4 ani) și Amada Lee (2 ani).

Starul de 38 de ani de la Hollywood a ales o ținută relaxată, pantaloni kaki, jachetă în carouri cu fermoar și guler tip cămașă, tricou alb cu un imprimeu floare de crin și pantofi comozi din piele maro. În plus, două accesorii care-i sporeau farmecul sexy: un lănțișor lung cu medalion și ochelarii de soare tip aviator.


    Ryan Gosling și-a scos fiicele în oraș pentru micul dejunfoto: Profimedia
Ryan Gosling și-a scos fiicele în oraș pentru micul dejunfoto: Profimedia

Nici puștoaicele n-au rămas datoare la capitolul vestimentație. Esmeralda Amada avea un hanorac mov peste o rochie cu imprimeu floral, iar în picioare șosete trei sferturi și teniși albi, care purtau urmele unei sesiuni recente de joacă în parc. Șatenă, cu breton, puștoaica e copia fidelă a frumoasei Eva Mendes.

De cealaltă parte, Amada Lee purta o vestă din denim peste un trening roșu cu imprimeu de sezon și pantofi sport negri. Spre deosebire de sora ei mai mare, fiica cea mică a lui Gosling pare să fi moștenit ceva și de la tatăl ei, și anume forma gurii.

Ryan Gosling și Eva Mendes sunt împreună din 2011, dar au fost întotdeauna discreți cu relația lor. Cuplul nu prea a fost văzut în public, iar imaginile cu fiicele lor sunt o raritate.

Este prima apariție a lui Ryan Gosling după ce actorul a fost nominalizat la Critic's Choice Award pentru rolul său din ”First Man”, unde în interpretează pe astronautul Neil Armstrong. Foarte bine primit de critici, filmul nu a trecut, deocamdată, testul audiențelor.

Citește și:

Nu o mai ascund! Eva Mendes, surprinsă în public cu fiica cea mare. Seamănă perfect cu Gosling!

Ryan Gosling a dezvăluit de ce femeile sunt «moarte» după el

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net