Ryan Gosling şi Eva Mendes au pus ochii pe o vilă de 8 milioane $

simeon stalpnicul png
Eva și Ryan sunt împreună de șase anifoto: Hepta

Ryan Gosling (37 de ani) şi Eva Mendes (44 de ani) formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Se iubesc de şase ani, au două fetiţe superbe, iar apariţiile lor împreună se pot număra pe degetele de la o singură mână.

Cei doi actori locuiesc într-o vilă, în Los Angeles, iar Eva a declarat într-un interviu că are mare noroc că mama ei stă în apropiere şi o ajută cu cele două fete.

Cu o familie aşa numeroasă, se pare că actorii au decis că au nevoie de mai mult spaţiu. Aşa se face că au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce vizionau mai multe reşedinţe luxoase din San Merino, lângă Los Angeles, scrie Daily Mail.

Ryan şi Eva şi-au luat şi fetiţele la promenadă. Dacă Amada, care va împlini doi anişori săptămâna viitoare, a stat în braţele tatălui, Esmeralda (3 ani) a rămas în grija Evei.

simeon stalpnicul png
Locuinţa pe care au pus ochii Ryan şi Eva valorează 8 milioane de dolarifoto: Sotheby's

Cei doi au pus ochii pe o vilă de 8 milioane de dolari, potrivit sursei citate mai sus. Locuinţa în stil italienesc are şase dormitoare şi trei băi. Vila are o piscină uriaşă, sală de gimnastică şi spa.

simeon stalpnicul png
Locuinţa are şase dormitoarefoto: Sotheby's

Eva Mendes şi Ryan Gosling s-au cunoscut în anul 2012, pe platourile de filmare ale peliculei „The place beyond the pines”, în care au interpretat rolurile unor tineri părinţi.

De ceva vreme, Eva a început să se implice într-un business cu haine. Iubita lui Ryan Gosling a ajuns din nou în centrul atenției după ce a scos cea de-a cincea colecție în colaborare cu brandul ”New York & Company”, pentru care este și model.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub reghecamf bătaie png
vagner jpg
Capture JPG
image
image
image
image
nadine 1 66676000 jpeg
bianca dragusanu
1 andreea antonescu la ferma 1 jpg jpeg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png