S-a aflat motivul morții fondatorului Depeche Mode, Andrew Fletcher

Ultima actualizare:

Formația Depeche Mode, al cărei membru fondator era și Andy Fletcher, a anunțat motivul morții acestuia, la rugămintea familiei regretatului artist decedat pe 26 mai, la 60 de ani.

Familia lui Andy ne-a rugat să vă împărtășim rezultatul investigațiilor medicale. Andy a suferit o disecție aortică, în timp ce era la domiciliul său. Chiar dacă s-a întâmplat mult, mult prea devreme, el a murit din cauze naturale, fără să fi suferit”, se arată în comunicatul remis de Depeche Mode prin rețelele de socializare.

Disecția aortică este o afecțiune ascunsă

Disecția aortică apare în urma unei leziuni a peretelui aortic, problema apărând, în cele mai multe situații, în zona toracică. Este o afecțiune misterioasă și „ascunsă”.

Se crede că e o problemă genetică sau că e cauzată de slăbirea peretelui arterei care oxigenează creierul, din cauza presiunii ridicate a sângelui.

Citește și: Lumea muzicii e în doliu! Andrew Fletcher, fondatorul trupei Depeche Mode, a murit

Cert este că leziunea determină o pierdere masivă și rapidă de sânge, moartea fiind instantanee, în 40% dintre cazuri.

Așa cum vă puteți imagina, a fost o perioadă ciudată și tristă, în care, parcă ne-am pierdut direcția, cel puțin. În urmă cu o săptămână, am organizat o comemorare a lui Andy. A fost o ceremonie frumoasă, am vărsat lacrimi, dar ne-am bucurat de amintirea lui Andy, alături de membri ai familiilor noastre și ai familiei Depeche Mode”, a mai transmis formația.

Depeche Mode s-a format în anii '80

Formată în Basildon, în 1980, trupa a avut 14 albume de studio în top zece în Marea Britanie și s-a bucurat de un succes extraordinar în topurile internaționale cu cântece precum Enjoy The Silence, Personal Jesus și Just Can’t Get Enough.

Fletcher s-a născut în 1961 la Nottingham și s-a mutat la Basildon, unde la sfârșitul anilor 1970 a format trupa Composition Of Sound, alături de Martin Gore și Vince Clarke.

Citește și: Doliu în cetatea filmului! Legendarul actor, Ray Liotta, a murit la 67 de ani

Odată cu recrutarea cântărețului Dave Gahan, aceștia și-au schimbat numele în Depeche Mode, iar trupa a continuat să se bucure de o serie de hituri de la începutul anilor '80.

Trupa a fost inclusă în Rock And Roll Hall Of Fame în 2020.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net