Salma Hayek găseşte dezgustătoare operaţiile estetice


    Salma Hayek. Foto: InStyle
Salma Hayek. Foto: InStyle

Frumoasa Salma Hayek s-a declarat împotriva operaţiilor estetice pe care le consideră dezgustătoare, susţinând că aspectul ei este sută la sută natural. "Fără trucuri chirurgicale, fără botox", a declarat actriţa în vârstă de 43 de ani.

"Mi se pare îngrozitor ceea ce fac fetele astea de nici 20 de ani, îşi injectează faţa şi buzele. O tânără chiar mi-a spus că dacă îşi omoară muşchii acum, nu va mai avea niciodată riduri" Vă puteţi imagina aşa ceva?!"

Cea mai importantă regulă pe care Salma Hayek o respectă pentru păstrarea frumuseţii este curăţarea feţei înainte de a adormi, opricât de obosită ar fi.

simeon stalpnicul png

Salma Hayek a născut o fetiţă în anul 2008, iar acum toată atenţia ei se concentrează în jurul micuţei. Acesta este şi motivul pentru care a renunţat la câteva pasiuni pe care acum le consideră riscante. "Îmi place să fac scufundări şi obişnuiam să fac acest lucru în zone cu rechini, iar acum? Fără rechini", a declarat actriţa într-un interviu acordat revistei In Style.

Salma Hayek a renunţat şi la zborul în spaţiu, expediţie pentru care a plătit 200.000 de dolari. "Mi-am rezervat un loc la expediţia Virgin Galactic. Apoi am rămas însărcinată. Acum sunt mamă, deci nu mă mai duc", a spus aceasta.

cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg