Salma Hayek, probleme cu ținuta! Abia i-au încăput sânii în rochie

Ce apariție! Salma Hayek (57 de ani) a făcut senzație la prestigiosul eveniment Bienalle Art 2024, din Veneția. Voluptoasa actriță, care se laudă cu o avere de 200 de milioane de dolari, a venit îmbrăcată într-o rochie din paiete, de culoare albastră. Ținuta fără bretele i-a venit ca turnată pe formele care au conscarat-o și i-a scos în evidență bustul generos.

Salma Hayek, într-o rochie albastră din paiete
Salma Hayek a purtat o rochie sexy (Foto: Profimedia)

În anumite momente, rochia i-a cam dat bătăi de cap focoasei brunete, mai ales în zona sânilor, lăsându-i fără suflare pe fotoreporterii italieni care au pozat-o din toate unghiurile. În picioare, Salma a ales să poarte o pereche de sandale negre cu platformă, iar ca accesorii a optat pentru o pereche de cercei cu perle.

Salma Hayek este căsătorită cu miliardarul francez François-Henri Pinault, alături de care are o fată, pe Valentina Paloma (16 ani).

Salma Hayek, mândră de formele ei

Deși un corp pe care mulți îl consideră perfect, Salma Hayek a dezvăluit că iubește mâncarea și că încearcă să își facă toate poftele. În general, însă, mănâncă destul de sănătos.

„Nu sunt slabă”, a spus ea pentru revista More, în urmă cu ceva timp. „Sunt la limita să devin dolofană în orice moment, dar sunt fericită așa.”  Micul dejun este masa preferată a zilei pentru Salma Hayek, deși are o rețetă puțin neobișnuită, dar ea insistă că este delicioasă și sănătoasă. Micul ei dejun include un amestec de fructe de pădure și legume. Ea a împărtășit ghidul ei pas cu pas pentru masa copioasă pe Instagram și a spus: „Nu pare că are un gust grozav, dar este delicios”.

Pentru a face această rețetă, veți avea nevoie de aproximativ jumătate de cană din fiecare dintre aceste ingrediente; Iaurt, papaya, afine, mango, căpșuni, rodie, țelină, ardei roșu, castraveți, migdale și unt de cocos.

La prânz, Salma Hayek consumă salată sau un sendviș, iar la cină preferă tacos și guacamole cu fructe de mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net