Sandra vrea 100 de borcane de zacuscă din România. Cum arată acum solista anilor ’80

image
Sandra, în anii în care făcea ravagii cu hiturile sale

Sandra (56 de ani), artista de renume mondial, care a luat cu asalt topurile cu piesele "Maria Magdalena” sau ''In the heat of the night”, se pregăteşte să revină în România, de data aceasta pentru cel mai mare festival de muzica retro din Europa: Diskoteka Festival. Evenimentul va avea loc la Timişoara, în perioada 31 mai - 2 iunie.

“Diskoteka Festival”, eveniment care readuce în prim-plan muzica anilor ’80 -’90, promite publicului experiențe de neuitat între 31 mai și 2 iunie 2019, în Timișoara, cu peste 50 de artiști pe scenă, printre care Modern Talking, Ace of Base, Dr. Alban, Sabrina, Snap, Nana, Mr President, Captain Jack şi mulţi alţii. Un nume mare pe listă este cel al solistei Sandra, iar reprezentanţii artistei originare din Germania au trimis deja organizatorilor din România o listă cu pretenţiile divei.

image
Sandra, în 2011

Printre acestea se numără 100 de borcane cu zacuscă cu ciuperci. Sandra a declarat în nenumărate rânduri că este mâncarea ei preferată şi că de fiecare dată când ajunge în ţara de origine a fostului soţ îşi face provizii pentru un an întreg. Sandra, pe numele ei adevărat Sandra Ann Laurel, îşi datorează cariera românului Michael Creţu, cu care a fost căsătorită timp de 20 de ani. Cei doi au divorţat în 2008 şi au împărţit atunci câteva milioane de euro.

image
În 2014, Sandra a cântat la Sala Palatului

Ei au împreună doi copii, gemeni, Nikita şi Sebastian, care au în prezent vârsta de 23 de ani. Sandra şi Michael Creţu au rămas în relaţii apropiate şi, de mai multe ori, au avut şi tentative de a relua relaţia amoroasă. În 2014, cotidianul Bild a scris că cei doi artişti s-ar fi împăcat.

Citeşte şi:

Cele mai tari concerte ale anului 2019

Sandra filmează un clip în Suceava

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Ion Hristescu png
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
taul mare1 jpg
image
image
image
image
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif