Săptămâna Modei de la Paris, podiumul ţinutelor horror! Aşa arată cele mai urâte cizme din lume


    Săptămâna Modei de la Paris a fost martora celor mai urâţi pantofi din lume Foto:Adevărul
Săptămâna Modei de la Paris a fost martora celor mai urâţi pantofi din lume Foto:Adevărul

La săptămâna modei de la Paris, designerii au făcut o călătorie în timp. Colecţia Vivienne Westwood a fost dedicată stilului punk, care a făcut-o celebră pe creatoarea britanică în anii ’70.

Cel care s-a aflat la polul opus faţă de tematica colecţiei Vivienne Westwood au fost creaţiile lui Valentino, care i-au trimis pe spectatori cu gândul la moda din Parisul anilor '50. Givenchi a folosit elemente caracteristice ţinutelor din anilor '80. Trei dansatori în ţinute provocatoare au deschis prezentarea noii colecţii Vivienne Westwood, care a fost semnată de Andreas Kronthaler, partenerul de viaţă şi în afaceri al acesteia. Designerul şi-a găsit inspiraţie în portul femeilor musulmane, adaptat la stilul modern.


    Vivienne Westwood este o creatoare care admiră stilul punkFoto:Arhivă personală
Vivienne Westwood este o creatoare care admiră stilul punkFoto:Arhivă personală

Cuplul a dat dovadă de excentricitate şi atunci când a ales să distribuie invitaţilor câte o copie a unei scrisori de dragoste care a fost scrisă de designerul austriac de 65 de ani pentru soţia lui în loc de o notă de prezentare a colecţiei. Cei prezenţi au fost mai mult decât încântaţi de ideea neobişnuit şi au catalogat-o ca fiind una cu adevărat originală. În timp ce Vivienne a fost nostalgică după perioada punk şi hippy, Valentino s-a distanţat complet de tendinţele acelei perioade tumultoase. Imprimeurile şi broderiile au fost cele care au predominat în colecţia lui Valetino. Pe de altă parte, designerii casei Givenchy şi-au găsit inspiraţie în modă de la finalul anilor ’80, cu “băieţi răi şi femei excentrice”.


    Cizmele i-au oripilat pe criticii de modăFoto:Arhivă personală
Cizmele i-au oripilat pe criticii de modăFoto:Arhivă personală

Cel care a şocat a fost directorul creativ Glenn Martens, lansând un tip de încălţăminte extremă. El a vorbit despre creaţia sa controversată în cadrul unei conferinţe de presă. "Băgând picioarele în cizmele Uggs este ca și cum ți le-ai băga într-o oală cu unt topit și m-am gândit că de ce să nu ridic cizmele în aşa fel încât să-ți scufunzi  picioarele până sus", a declarat  Martens în conferinţa de presă. Noile modele de cizme au defilat la Paris Fashion Week, iar oamenii au rămas şocaţi.  "UGG, sunt  imense, aproape că poţi intra într-o singură cizmă cu ambele picioare" a comentat un critic de modă. "Noutatea este că cizmele au fost prezentate cu toc, chiar stiletto. În plus, le-au și supradimensionat până la „demență”, a declarat criticul, profund oripilat. 

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png