Scandal uriaş pe averea lui “Elvis al Franţei”

Ultima actualizare:

    Johnny Hallyday  a murit în decembrie, la 74 de aniFoto: Guliver splashnews
Johnny Hallyday a murit în decembrie, la 74 de aniFoto: Guliver splashnews

Război total între actriţa Laura Smet, fiica lui Johnny Hallyday, şi ultima soţie a acestuia, fotomodelul Laeticia Hallyday

Actriţa Laura Smet (34 de ani) a primit un şoc când a aflat că tatăl ei, legendarul cântăreţ francez Johnny Hallyday (pe numele adevărat Jean-Philippe Smet), supranumit “Elvis al Franţei”, a dezmoştenit-o. Starul, care a fost răpus de cun cancer pulmonar la 6 decembrie 2017, la 74 de ani, nu i-a lăsat nimic prin testament, nici ei, şi nici fiului lui din prima căsătorie, cântăreţul David Hallyday (51 de ani).

Johnny  a lăsat întreaga sa avere de 100 de milioane de euro soţiei sale mult mai tinere, Laeticia Hallyday (42 de ani). Acest lucru i-a înfuriat îngrozitor pe cei doi biologici ai faimosului cântăreţ. Singura fiică naturală a lui a anunţat luni, 12 februarie, prin intermediul avocaţilor ei, că va contesta testamentul. “Laura Smet a descoperit cu stupefacţie şi durere testamentul tatălui său, Johnny Hallyday, prin care toată averea şi toate drepturile de autor ale artistului revin exclusive numai soţiei Laeticia, potrivit legii din California, unde “Elvis al Franţei” a locuit în ultima perioadă a vieţii. Dacă este astfel, tatăl ei nu i-ar fi lăsat nimic, nici bunuri materiale, nici opera artistic, nici amintiri, nici o chitară, nici un cuvânt, nici o copertă de disc cu autograful lui în care este cântecul Laura ep care i l-a dedicat. Testamentul prevede de asemenea că, în caz de deces al soţiei, toate bunurile şi drepturile să revină celor două fetiţe vietnameze pe care Johnny le-a adoptat împreună cu Laeticia, Jade şi Joy”, au spus avocaţii actriţei. Însă aceste dispoziţii ciudate contravin Dreptului francez. Fiul pe care Johnny Hallyday îl are din prima căsătorie, cu Sylvie Vartan, care a durat din 1965 până în 1980, David Hallyday, contestă şi el testamentul împreună cu Laura. Asta fiindcă şi el, singul fiu natural al artistului, a fost la fel dezmoştenit. Johnny a fost însurat a doua oară cu Babeth Étienne, căsătorie care a durat doar 65 de zile. Starul a avut apoi o relaţie cu actriţa franceză Nathalie Baye, care a născut-o pe fiica sa, Laura Smet. legătura lor a durat din 1982 până în 1986. Apoi, cântăreţul s-a însurat cu Adeline Blondieau, de două ori, între 1990 şi 1992 şi între 1994-1995. Începând din 1996 şi până la moarte a fost căsătorit cu Laeticia Hallyday. Ei au adoptat două fete vietnameze: Jade Odette Désirée (Bùi Thị Hoà), de 13 ani, şi Joy (Maï-Hường), de 9 ani. Ziarul “Le Parisien” a informat astăzi că a existat un alt testament mai echitabil al lui Johnny Hallyday. Prin acesta, Laeticia primea o treime din moştenire, iar două treimi reveneau în părţi egale copiilor, David, Laura, Jade şi Joy. Acest document ar fi încă valid. Pe acesta se bazează Laura şi David pentru contestarea ultimului testament. Reaminim că faimosul cântăreţ francez a compus şi o piesă de inspiraţie românească. Este vorba de “La Chanson du Roumain” (Cântecul românului”, inspirat după muzica Fraţilor Petreuş.


    Laura, singura fiică biologicăFoto: Instagram
Laura, singura fiică biologicăFoto: Instagram

    Laeticia, soţia mult mai tânără, cu fiicele lor adoptive, Jade şi JoyFoto: Guliver splashnews
Laeticia, soţia mult mai tânără, cu fiicele lor adoptive, Jade şi JoyFoto: Guliver splashnews

    Unicul fiu biologic, DavidFoto: Instagram
Unicul fiu biologic, DavidFoto: Instagram
image
image
image
image
image
image
cub marius elisei png
cub anda adam png
Tudor Chirilă jpg
image png
banner otil dragusanu chirila png
image png
banner oana roman vica blochina png
MDAmaD00MjAmaGFzaD1lNjE4MGEwZTkwMzhkZjNhY2NhNzMyMDlkOTk0MDliMA== thumb jpg