Selena Gomez și-a ridicat rochia și și-a arătat zona intimă pe Internet

22 iulie 2017
simeon stalpnicul png
Selena Gomez și-a surprins fanii cu o nouă ipostază provocatoareFoto: Instagram

Selena Gomez a împlinit 25 de ani pe 22 iulie și cum altfel putea arăta fanilor cât de mult s-a maturizat, dacă nu printr-o fotografie mai îndrăzneață. Cântăreața le-a arătat admiratorilor de pe Internet mai mult decât ar fi trebuit, în cea mai recentă fotografie publicată.

Selena Gomez continuă să-și promoveze noua melodie, „Fetish”, care va avea curând și un videoclip, dar în ton cu mesajul transmis de piesă și cu aniversarea zilei de naștere, frumoasa brunetă și-a surprins fanii cu un gest îndrăzneț, surprins destul de rar la ea, după cum sugerează Daily Star.

Cântăreața americancă a pozat într-o rochie largă, galbenă într- încăpere ce pare a fi un dormitor, dar s-a gândit să fie mai sexy ca de obicei, așa că a îndrăznit să-și ridice piciorul drept pe scaun, lăsând însă să se observe lenjeria sa intimă.

simeon stalpnicul png
Selena Gomez și-a scos în evidență senzualitatea, dar și lenjeria intimăFoto: Instagram

După cum vă puteți imagina, like-urile și mesajele de apreciere nu au încetat să curgă. În doar 24 de ore, fotografia ei provocatoare a adunat aproape trei milioane de like-uri, dar nu toți fanii sunt surprinși să o vadă pe cântăreață într-o astfel de ipostază. În ultimul timpu, Selena a adoptat mai multe ținute vestimentare care i-au pus în valoare frumusețea corpului și senzualitatea.

Selena Gomez a lansat o nouă piesă

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg