Sexy şi colorate la Oscar

Ultima actualizare:

    Ashley Judd, 49 de aniFoto: Guliver/Gettyimages
Ashley Judd, 49 de aniFoto: Guliver/Gettyimages

Lux şi eleganţă, atitudine şi stil! Cam aşa se poate sintetiza cea de a 90-a ediţie a Oscarurilor, care a avut loc în noaptea de 4 spre 5 martie, la teatrul Dolby, din Los Angeles. Chiar dacă actorii erau împărţiţi în două tabere din cauza scandalurilor sexuale de la Hollywood, pe covorul roşu au uitat de război.

Gazda serii a fost şi în acest an comicul Jimmy Kimmel (50 de ani). Gala a fost difuzată de Digi24 şi DigiFilm, transmisiunea din Los Angeles începând după ora 1.00 şi terminându-se aproape de ora 7.00. Chiar dacă toată lumea se aştepta ca scandalul sexual care îl are în prim-plan pe producătorul Miramax Harvey Weinstein (65 de ani) să le facă pe actriţe precum Ashley Judd (49 de ani), Salma Hayek (51 de ani) şi Mira Sorvino (50 de ani) să vină îmbrăcate în negru (n.r. ca la BAFTA sau Guild Awards), acest lucru nu s-a întâmplat.


    Foto: Guliver/Gettyimages
Foto: Guliver/Gettyimages

Ashley Judd a purtat o rochie purpurie şi un lănţişor cu o inimioară, Mira Sorvino a venit îmbrăcată într-o creaţie Atelier Versace de culoarea nud, iar Meryl Streep a venit îmbrăcată în roşu. Jane Fonda (80 de ani) a purtat o rochie albă, mulată, creată de Perrin Paris, Salma Hayek a venit într-o rochie Gucci de culoarea liliacului, iar Viola Davies (52 de ani), câştigătoarea de anul trecut, a purtat o rochie roşie, semnată Michael Kors. Băieţoasă din fire, Emma Stone, 29 de ani, câştigătoarea de anul trecut, a venit îmbrăcată în pantaloni, dar costumaţia ei a fost creată de Louis Vuitton. Evenimentul a fost prilejul pentru cele două campanii „MeToo” şi respectiv cea împotriva discriminării pe criterii de sex şi culoare să îşi exprime încă o dată poziţia militantă.

Jennifer Lawrence sare peste scaune


    Foto: Guliver/Gettyimages
Foto: Guliver/Gettyimages

Jennifer Lawrence, de 27 de ani, are un dar aparte: iese în evidenţă şi atunci când este fată cuminte. După ce s-a împiedicat în propria rochie la două ediţii consecutive ale premiilor Oscar, Jen a făcut-o de oaie şi anul acesta.

simeon stalpnicul png

Şi-a luat un pahar de şampanie şi a sărit ca o căprioară peste scaunele din sală, uitând că e îmbrăcată într-o rochie Dior, dintr-un bronz strălucitor. Jennifer a fost desemnată cea mai bine plătită actriţă între 2015-2016 şi a luat un premiu Oscar în 2012 pentru rolul din “Silver Linings Playbook”.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net