Shakira este fericită cu noua ei viaţă în Barcelona

Ultima actualizare:

În timp ce ei încearcă fără succes să scape de blitzurile paparazzilor, ieşirile în cuplu devin tot mai dese. Deşi, de 14 februarie, cântăreaţa columbiană şi fotbalistul catalan au fost nevoiţi să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor separat, din cauza programului profesional al lui Pique, scrie Europa Press.

De Sfântul Valentin, dată importantă pentru fiecare cuplu de îndrăgostiţi, Shakira şi Pique au "sărbătorit" separat. Ea a vizitat Muzeul Fundaţiei Miro, însoţită de fratele său, Tonino, în timp ce fundaşul Barcelonei se antrena cu echipa sa, în vederea partidei cu Arsenal.

Dar, în ciuda acestui inconvenient, cântăreaţa columbiană susţine că este foarte fericită cu noua sa viaţă în Barcelona. "Îmi place foarte mult acest oraş", a declarat artista. Şi asta spun şi revistele din această săptămână. "Lecturas" punctează că Shakira îşi petrece cea mai mare parte a timpului în apartamentul fotbalistului şi, în plus, scrie că acum câteva zile cei doi au petrecut o seară romantică, la lumina lumânărilor, într-un restaurant din Barcelona, până aproape de zorii zilei.

Shakira l-a prezentat pe Pique părinţilor săi

La rândul său, "¡Hola!" a anunţat că artista a făcut un pas mare în relaţia cu fotbalistul, prezentându-l familiei sale. Se pare că Shakira şi-a invitat părinţii în capitala Catalunyei, pentru a cunoaşte oraşul şi, cu această ocazie, şi pe iubitul Pique.

Citeşte pe adevarul.es ce prestigios premiu urmează să-i fie decernat artistei la sfârşitul acestei luni

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net