Shakira este fericită cu noua ei viaţă în Barcelona

În timp ce ei încearcă fără succes să scape de blitzurile paparazzilor, ieşirile în cuplu devin tot mai dese. Deşi, de 14 februarie, cântăreaţa columbiană şi fotbalistul catalan au fost nevoiţi să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor separat, din cauza programului profesional al lui Pique, scrie Europa Press.

De Sfântul Valentin, dată importantă pentru fiecare cuplu de îndrăgostiţi, Shakira şi Pique au "sărbătorit" separat. Ea a vizitat Muzeul Fundaţiei Miro, însoţită de fratele său, Tonino, în timp ce fundaşul Barcelonei se antrena cu echipa sa, în vederea partidei cu Arsenal.

Dar, în ciuda acestui inconvenient, cântăreaţa columbiană susţine că este foarte fericită cu noua sa viaţă în Barcelona. "Îmi place foarte mult acest oraş", a declarat artista. Şi asta spun şi revistele din această săptămână. "Lecturas" punctează că Shakira îşi petrece cea mai mare parte a timpului în apartamentul fotbalistului şi, în plus, scrie că acum câteva zile cei doi au petrecut o seară romantică, la lumina lumânărilor, într-un restaurant din Barcelona, până aproape de zorii zilei.

Shakira l-a prezentat pe Pique părinţilor săi

La rândul său, "¡Hola!" a anunţat că artista a făcut un pas mare în relaţia cu fotbalistul, prezentându-l familiei sale. Se pare că Shakira şi-a invitat părinţii în capitala Catalunyei, pentru a cunoaşte oraşul şi, cu această ocazie, şi pe iubitul Pique.

Citeşte pe adevarul.es ce prestigios premiu urmează să-i fie decernat artistei la sfârşitul acestei luni

8 boca arsenie  jpeg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
FotoJet jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
Canada FOTO EPA EFE jpg
mancare nesanatoasa alimente produse FOTO Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg