Shakira şi-a părăsit iubitul pentru fotbalistul Pique

"Shakira şi eu suntem doar buni prieteni", a declarat din nou Gerard Pique despre o presupusă relaţie a sa cu artista columbiană, imediat după ce vestea despărţirii cântăreţei de iubitul său, Antonio de la Rua, a făcut înconjurul lumii.

Zvonurile unei posibile relaţii amoroase între fundaşul Barcelonei şi al naţionalei Spaniei şi Shakira au revenit în actualitate, acum mai intens ca întotdeauna.

Faptul că vedeta columbiană a rămas "single" şi, deci, disponibilă, a reaprins imaginaţia jurnaliştilor de pretutindeni şi mai ales din Spania. Cu toate acestea, cei doi neagă în continuare, cum au făcut de fiecare dată când chestiunea a fost publicată în diverse medii de comunicare. "Wakazvonuri!", le-a denumit columbianca.

Totuşi, o jurnalistă a cotidianului 20 minutos susţine că ştie din surse sigure (un cunoscut comic catalan, al cărui nume nu vrea să-l facă public) că cei doi sunt împreună şi acesta a fost şi motivul pentru care Shakira s-a despărţit de Antonio de la Rua. Respectivul comic ar fi luat cina împreună cu noul cuplu de vedete şi a povestit câteva amănunte interesante.

Mai întâi, se pare că artista îşi caută apartament de închiriat în Barcelona, ştire care nu este deloc nouă, ea auzindu-se şi astă-vară, după campionatul mondial de fotbal din Africa de Sud, dar şi în noiembrie, după concertul Shakirei din Spania, când cei doi ar fi petrecut o după-amiază "romantică" împreună, într-un sat catalan de la malul mării.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.es

Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
cub andreea antonescu png
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg