Sharon Stone a căzut pe stradă. Toți s-au gândit la ce-i mai rău

Sharon Stone s-a întins pe trotuar, iar lucrurile ei au zburat în toate părțile
Sharon Stone s-a întins pe trotuar, iar lucrurile ei au zburat în toate părțile

La numai două săptămâni după ce a făcut dezvăluiri dureroase despre perioada în care s-a aflat la un pas de moarte, Sharon Stone (59 de ani) a suferit un accident ciudat în fața unui restaurant din Bevely Hills. Actrița a căzut din senin și a avut nevoie de ajutorul prietenilor ei pentru a se ridica.

La prima vedere, vinovate de căderea spectaculoasă și, suntem convinși, dureroasă a lui Sharon Stone sunt tocurile uriașe ale actriței. Îmbrăcată într-un costum cu pantaloni roz pal, cu un fular negru la gât și ochelari de soare la ochi, Sharon Stone a căzut chiar la ieșirea din restaurantul Grill on the Alley din Beverly Hills, unde luase mas cu niște prieteni.

Actrița s-a întins pe jos cât era de lungă, geanta s-a desfăcut și toate lucrurile ei s-au risipit pe trotuar, însă prietenii ei au intervenit prompt și au ajutat-o să se ridice. Dacă inițial toată lumea s-a gândit la ce-i mai rău, având în vedere trecutul medical al actriței, se pare că n-a fost vorba decât despre o dezechilibrare nefericită.


    Sharon Stone s-a întins pe trotuar, iar lucrurile ei au zburat în toate părțilefoto: Hepta
Sharon Stone s-a întins pe trotuar, iar lucrurile ei au zburat în toate părțilefoto: Hepta

În urmă cu două săptămâni, invitată într-o emisiune radio, Sharon a vorbit despre accidentul vascular cerebral care i-a schimbat radical viața în urmă cu 17 ani. „In 2001, am avut un atac și o hemoragie la creier care a durat 9 zile care mi-au schimbat viața pentru totdeauna. Am avut o șansă de 5% să supraviețuiesc”, a dezvăluit actrița.

Au urmat trei ani în care Sharon și-a recuperat treptat existența. „Nu mi-am putut scrie numele pentru aproape 3 ani. Nu îmi puteam folosi brațul, așa că a trebuit să învăț să citesc și să scriu din nou. A trebuit să învăț să vorbesc din nou.”

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg