Sharon Stone şi Andy Garcia au tras zece duble ca să le iasă un sărut

simeon stalpnicul png

Cât de greu o fi să te săruţi în public? Chiar şi doi actori experimentaţi ca Sharon Stone şi Andy Garcia au probleme când vine vorba să facă acest lucru în faţa camerelor de luat vederi. Paparazzi i-au surprins pe cei doi în timpul filmărilor la pelicula „What about love", care au avut loc ieri în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Cunoscuţi pentru seriozitatea cu care tratează rolurile pe care le joacă, cei doi au ascultat cu atenţie indicaţiile regizorului. Scena sărutului ar fi trebuit să fie floare la ureche pentru cei doi titani ai cinematografiei americane.

Însă, când s-a strigat „Motor", Sharon Stone şi Andy Garcia au roşit ca doi adolescenţi. El i-a trecut mâna prin păr, ea şi-a încolăcit mâinile în jurul gâtului său. Zeci de perechi de ochi erau aţintiţi asupra lor, plus o cameră video.

Cei doi actori se amuză copios de stângăciile lor

simeon stalpnicul png

Andy Garcia a fotografiat Casa Poporului în momentele sale de relaxare

simeon stalpnicul png

Şi-au apropiat timid buzele, însă au pufnit în râs. Momentul a fost pierdut. „Tăiaţi", s-a auzit vocea caldă a regizorului, iar scena a fost reluată. Nu o dată, ci de încă nouă ori.

Stone şi Garcia au avut nevoie de zece duble ca să treacă peste proba sărutului. Cele două staruri de la Hollywood au filmat mai bine de două ore în Piaţa Constituţiei pentru pelicula „What about love", care va fi lansată anul viitor în Statele Unite.

Cei doi joacă în rolurile părinţilor unei tinere americane, care călătoreşte în Europa cu iubitul ei spaniol în vederea realizării unui film.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
cub mama theo rose carmen harra png
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg