Sofia Vergara a primit o stea pe Walk of Fame

Ultima actualizare:

    Actriţa Sofia Vergara a primit o stea pe Walk of FameFoto Click!
Actriţa Sofia Vergara a primit o stea pe Walk of FameFoto Click!

Actriţa columbiană Sofia Vergara a primit o stea pe Bulevardul Celebrităţilor - Walk of Fame - din Hollywood, în cadrul unei ceremonii care a avut loc joi (7 mai) la Los Angeles.

Steaua dedicată actriţei columbiene, vedeta serialului "O familie modernă/ Modern Family", este cea de-a 2.551-a de pe Hollywood Walk of Fame. Vedeta americană a venit la ceremonia de dezvelire a stelei însoţită de actualul ei partener de viaţă, actorul Joe Manganiello, cu care s-a logodit de Crăciun, potrivit Mediafax.

Sofia Vergara va putea fi văzută în curând şi pe marile ecrane, în comedia "Hot Pursuit", în care joacă alături de actriţa Reese Witherspoon. Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 8 mai.

Columbianca Sofia Vergara, care are un fiu, Manolo, în vârstă de 22 de ani, din prima sa căsnicie, cu Joe Gonzalez, cu care a fost căsătorită între 1991 şi 1993, a devenit celebră la nivel mondial graţie rolului Gloria Delgado din serialul de comedie "O familie modernă/ Modern Family" şi este în prezent actriţa de televiziune cel mai bine plătită din lume, potrivit revistei Forbes.

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net